Vaš najljubši Enigmarium®  skrbi, da se boste lahko izborno zabavali tudi na počitnicah! Odslej je tudi Pula bogatejša za novo top turistično atrakcijo: na Kandlerovi ulici 34 v strogem centru Pule, svoja vrata odklepa prvi Escape Room ENIGMARIUM® PULA v Istri!

Preizkusite našo najnovejšo sobo: sobo skrivnostne ČRNE VDOVE – ultimativno 5D doživetje, kjer bodo na preizkušnji vse vaše spretnosti in čutila, predvsem pa sodelovanje in timski duh! Obljubljamo nepozabno doživetje pri reševanju pomembne misije – prejeli smo namreč grozljivo sporočilo:

“Imam strup, s katerim bom zastrupila celotno Istro!”
xx Črna vdova

Vsi smo v življenjski nevarnosti, usoda Istre je v vaših rokah. Dostop do usodne stekleničke s strupom je namreč zavarovan z vrstami ugank, formula protistrupa pa kodirana v zapleteno enigmo. Potrebujemo vašo pomoč! Vam bo uspelo razvozlati skrivna sporočila in pred pogubnimi posledicami rešiti deželo morja, sonca, oliv in vina?  

Escape Room v Puli prireja pobege vsak dan (60€ obisk ekipe od 2 – 5 oseb) ob obvezni vnaprejšnji rezervacija termina preko spletne strani www.escape-room.hr

Z odprtjem enote v Puli znamka Escape Room Enigmarium® tako postaja eno vodilnih,  glede na ocene na TripAdvisorju pa tudi najboljših podjetij s tega področja. Manj kot letu dni po odprtju prvih sob v Ljubljani, smo odprli tudi prvo tovrstno sobo v Italiji, naslednja destinacija v ravoju pa je Španija.

Sobe Escape Room Enigmarium® so morda še posebej priljubljene zato, ker smo vse zanke, uganke in dramaturgijo izvirno zasnovali sami. Pripravili smo različne, povsem unikatne preizkušnje, ki še niso bile videne nikjer drugje ter razvili prijazen sistem pomoči s slikovnimi namigi, raznolike preizkušnje pa zasnovali tako, da vsak član ekipe pride na svoj račun. Igra poteka na simbolnem nivoju, zato znanje tujih jezikov ni potrebno. Tu so tudi najprijaznejši »gamemasterji«  ter zabavni high-tech pripomočki lastne razvojne ekipe. Prisrčno vabljeni!