Pokukajte za zaklenjena vrata!

Odkrijte, kako je videti nepozabno druženje v navdušujočih sobah pobega v našem novem centru na Trdinovi 4.

Skladno z našim poslanstvom – kreirati nepozabna doživetja, ki na igrificiran način promovirajo kulturno dediščino – smo v centru na Trdinovi ulici, pod prostori Zgodovinskega arhiva, navdih za vznemirljive igre našli nikjer drugje kot v »Bajkah in povestih o Gorjancih« Janeza Trdine. Kreirali smo dve izjemni igri pobega: »Operacija Povodni mož« ter »Vrnitev Volkodlaka«, ki jih odlikuje odličen »game flow«, naravnost filmska scenografija, ter kup presenečenj, izvirnih izzivov in »aha« trenutkov. (Pokukajte kaj o nas pravijo na Trip Advisorju, Googlu itd …)

Kako poteka team building ali druženje?

Poleg obstoječega centra Enigmarium na Trdinovi 8, kjer imamo štiri igre pobega, lahko sedaj na dodatnih 350m2 in tremi novimi igrami v neposredni bližini organiziramo druženja in igre za večje skupine, tudi več kot 40 oseb hkrati.

Ekipe pozdravimo 10 minut pred pričetkom termina v prostoru za druženje na Trdinovi 4. Po pozdravnem nagovoru v slovenščini ali angleščini /*same igre so jezikovno neodvisne, na simbolni ravni/ udeležence razdelimo v manjše ekipe in razporedimo v različne sobe pobega.

Pod skrbnim vodstvom gamemasterjev, ki po potrebi pomagajo z namigi, se ekipe odpravijo v sobe na napete eno-urne pustolovščine. Termine iger uskladimo tako, da vse pričnejo ob isti uri, prav tako podaljšamo skupni čas dogodka do 120 minut. Igro lahko dopolnimo tudi s personificirano sestavljanko z logotipom ali sloganom vaše ekipe, da v vsaki sobi pobega najdemo košček sestavlljanke in vsaka ekipa doprinese k skupnemi zmagi.  Namesto personificirane uganke lahko organiziramo tudi kozarec penine ali dogodek razširimo s cateringom. Pišite nam za ponudbo na info@escape-room.si  

Drugi igrificirani zabavni programi

Prav tako se v prostorni “dnevni sobi” lahko odvijajo tudi drugi programi; delavnice kot Escape (Work)shop, timbildingi ali zabavna druženja (Mystery Kviz, Winesperience Art, LARP itd), ki jih lahko nadgradimo tudi s cateringom, kar je lahko izjemna popestritev tudi za kongresne goste, udeležence poslovnih srečanj, šolske skupine ipd. Pokukajte na link https://escape-room.si/team-building/  kjer so opisani še ostali igrificirani programi, v katerih ste vi v glavni vlogi!

Nov program »challenge«

Posebnost lokacije Trdinova 4 je, da imamo kar dve identični sobi pobega – dve enaki Podmornici, v kateri lahko dve ekipi hkrati rešujeta Urško iz rok Povodnega moža – izvrstno za večje skupine do 12 oseb, saj lahko ekipi med seboj tekmujeta. Na drugih lokacijah pa izvajamo challenge tako, da ekipi odigrata vsaka svojo igro, ter se po kratki pavzi zamenjata! Zabava zagotovljena!

Edutainment in izobraževanje – z igro do večje zavzetosti

Če iščete program, v katerem se bodo udeleženci zabavali, s seboj pa odnesli res koristne in uporabne veščine,  je naša praktična delavnica  “Kako z uporabo igre do boljših rezultatov v poslovnem ali zasebnem okolju?” ali »Escape Work(shop)« pravi odgovor.

Mini delavnica na praktičnem primeru prikaže, kako lahko z igro krepimo zavzetost.  Zavzetost ekipe je velika prednost, ki jo uživajo podjetja, ki uspejo ‘aktivirati pozornost, potenciale in talente zaposlenih’, ne glede na njihovo pozicijo v podjetju.  En najboljših načinov dviga zavzetosti, so ravno igre in skupinska doživetja – prav takšne pa razvija in ponuja Enigmarium®.

V celostnem teambilding dogodku se udeleženci najprej preizkusijo v zabavni igri pobega iz sobe, zatem skozi analizo in refleksijo spoznajo pomen igrifikacije in zabavologije kot pristopov, ki jih za razvoj kompetenc svojih zaposlenih in izboljšanje svojih poslovnih rezultatov uporabljajo tudi največja in najuspešnejša mednarodna podjetja, kot so Google, Red Bull in Lego – domov pa jih pospremimo z naborom praktičnih napotkov in idej.

In kaj druži vse navedene Enigmariumove programe?

Obljubljamo nepozabno zabavo, v kateri bodo udeleženci razvijali spretnosti in nova znanja, izboljševali prilagodljivost, predvsem pa komunikacijo ob novih nepoznanih situacijah, timsko razvijali strategije ter s skupnim sodelovanjem osvajali cilje, se ob tem še bolj povezali in odlično ter zdravo pozabavali.

Udeleženci vstopijo v našo sobo kot posamezniki, iz sobe pa pride navdušena ekipa!

Pokličite nas na 031 33 44 88 ali pa nam pišite na info@escape-room.si in sestavili bomo program, pisan na kožo vaše ekipe!