Ekipa Enigmarium® ponosno predstavlja najnaprednejšo in najzabavnejšo sobo pobega naslednje generacije v Zagrebu!

SKRIVOSTNI PRIMER ZAGREBŠKE ČAROVNICE

Navdih za svoj DESETI (!) “escape room” smo našli na Krvavem mostu v starem mestnem jedru Zagreba.  Prav tu boste skozi niz zabavnih preizkušenj odkrivali resnično zgodbo o prelepi, nedolžni trgovki Barici Cindek.  Njena zgodba je navdihnila slavno hrvaško pisateljico Marijo Jurič Zagorko za priljubljen cikel romanov “Čarovnica z Griča”, katerega prvi nosi naslov “Skrivnost Krvavega mostu”.

Tudi v naši igri se vrnemo na Krvavi most, v mračno 18. stoletje! Prelepo, priljubljeno in uspešno trgovko Barico so konkurentje ter zavrnjeni snubec obtožili čarovništva. Zaprta je v grajski ječi in preti ji sežig na grmadi. 

Njena usoda je zdaj v vaših rokah. Boste našli prehod skozi čas in rešili lepo Barico pred plameni? Ali pa se bo zgodovina spremenila za vedno?

Ultimativno 5D doživetje v zgodbi, povsem zliti z mestno zgodovino, kjer vas čakajo nove, še nikdar videne preizkušnje, nepričakovani obrati, “high-tech gadgeti” ter napet tok igre, ki vas ne bo spustil vse do zadnje minute!

Zberite ekipo in rezervirajte termin ! V Zagrebu pa se boste na poti do najnaprednejše sobe pobega sprehodili po priljubljeni mestni promenadi, saj Enigmarium® v Zagrebu zaklepa svoja vrata prav na križišču Tkalčičeve ulice in Krvavega mostu v starem mestnem jedru.

Termin v  zagrebškem escape roomu lahko rezervirate preko spletne strani: www.enigmarium.hr, e-maila: info@enigmarium.hr  ali telefonske številke: +385 (0)1 581 04 01

Krvavi most 3 | 10000 Zagreb | CROATIA
WWW.ENIGMARIUM.HR | +385 (0)1 581 04 01