Posebej za konference, kongrese in teambuildinge v negotovih časih, ko ne veš, ali bo dogodek moč speljati v živo ali bo potekal ONLINE, smo zasnovali igriv produkt, v katerem udeleženci na daljavo ali v živo spoznajo največje ljubljanske znamenitosti in se v sproščenem tekmovanju igrivo pozabavajo.

ZMAJEVA ŠIFRA – Igrificirana zabavna pustolovščina in ogled največjih ljubljanskih znamenitosti v enem. 

Igrificiran HIBRIDNI PRODUKT za konference, kongrese, srečanja, poslovne dogodke, šole in teambuildinge, ki ga lahko izvedemo ali v živo ali online! 

V enourni, približno 1,5 kilometra dolgi pustolovščini v starem mestnem jedru, se lahko udeleženci v manjših skupinah, z uporabo aplikacije na mobilnem telefonu, odpravijo po poteh ljubljanskih zmajev in na igriv način spoznavajo mite in legende, resnično zgodovino ter si obenem ogledajo največje mestne znamenitosti. 

DVA NAČINA IZVEDBE: V ŽIVO (v centru Ljubljane) ali ONLINE (na daljavo – od kjerkoli na svetu) 

Igra je zasnovana tako, da se igralci po uvodnem nagovoru po stopinjah zmajev lahko odpravijo peš, v manjših skupinah, ali pa – v kolikor konferenca/dogodek poteka preko ZOOMa –  igralci, razdeljeni v več manjših skupin, na mestne ulicah pošljejo avatourja – vodiče opremljene s kamerami, ki postanejo oči naših igralcev, da lahko v mestu odkrijejo uganke, si ogledajo znamenitosti in rešijo naloge. 

zmajeva-sifra-igrifikacija-enigmarium-Skozi igro igralci spoznajo našo čudovito Ljubljano. Prepričani smo, da je igra odličen “teaser” tako za turiste, ki bodo ostali v mestu še kak dan dlje, kot za tiste, ki ga bodo spoznali na daljavo. Potrdimo lahko, da si ekipe po igri želijo obiskati našege mesta tudi v živo!  

Ekipe lahko med seboj tekmujejo, vendar je poudarek predvsem v tem, da skozi zabavne preizkušnje v slogu »escape room« iger ekipe aktivno spoznavajo največje ljubljanske znamenitosti, legende in meščane. Morda pa spoznajo tudi ljubljanskega zmaja?  Na koncu igre namreč igralce čaka osupljivo presenečenje.  

PS: Prepričani pa smo, da bodo v igri celo ljubljančani izvedeli kaj novega!

Vas zanima več? Oglasite se nam na info@enigmarium.si 

igrifikacija gamified escape city tour ljubljana dragon

 

 

 

Kako je bil videti dogodek za večje število udeležencev – del jih je igral Unlock, del Zmajevo Šifro in del je reševal kviz na Ljubljanici si lahko ogledate tule: