Tudi letos vas februarja na smučišču v Kranjski Gori čaka povsem nova »escape room« preizkušnja – dobesedno najbolj »cool« igra na svetu: ESCAPE IGLOO® ali POBEG IZ IGLUJA!

Na preizkušnji bo vaša logika, spretnost, razmišljanje izven okvirjev, komunikacija, organizacija in sodelovanje. Vse zanke, uganke in preizkušnje so nove in povsem unikatne, kakršnih niste videli še nikjer drugje. Igra je zasnovana tako, da vsak član ekipe pride na svoj račun. Znanje tujih jezikov ni potrebno, saj igra poteka na simbolnem nivoju. Če se ekipi reševalcev sveta kje zatakne, prijazni »gamemaster« priskoči na pomoč s slikovnim namigom – prav zato iz sob Enigmarium® prihajajo sami navdušeni zmagovalci!

Čaka vas ultimativno 5D doživetje, predvsem pa vrhunska zabava, ki je ne boste nikdar pozabili! Izvrstna zabava za družbe, družine in team buildinge za podjetja.

V sodelovanju s podjetjem Eskimska vas smo za  večje skupine pripravili zanimive paketne ponudbe:

 »COMBO« ŠPORTNI DAN ENIGMARIUM® za podjetja z več (kot 5) udeleženci. Ker je vstop v Iglu je časovno in številčno omejen, vam poleg pobega ponujamo dodatne aktivnosti po vaši izbiri, s katerimi lahko vzporedno animiramo večje skupine. Kosilo in “pobrandirana” zadnja uganka sta že vključeni. Možnost postavitve vaših zastav pred iglu.

PAKET ZIMSKI ŠPORTNI DAN VSEBUJE*:

– vstopnine v escape Igloo Enigmarium® Kranjska Gora, do 5 oseb/ekipo (45 minut/ekipo; aktivnost 1)
– možnost podjetju prilagojene dodatne uganke/sestavljanke (logotip ali sporočilo)

– dodatna aktivnost 2: iskanje skritega zaklada z lavinskimi žolnami
– dodatna aktivnost 3: gradnja igluja
– dodatna aktivnost 4: snežni golf
– dodatna aktivnost 5: krpljanje
– dodatna aktivnost 6: sprehod do gostišča Jasna

– kosilo: porcija piščanca ali svinjskih reber iz smokerja + pijača
– organizacija večjih skupin (žreb skupin, koordinacija dogodka, …)

*Vsebino paketov po želji prilagajamo vašim željam

Enigmarium Escape Igloo® vas meseca feburarja 2016 pričakuje na vznožju smučišča v Kranjski gori, na enem najbolj vidnih in obiskanih točk na promenadi poleg vlečnice Mojca. Ekipe 2 do 5 igralcev zaklepamo v iglu vsak dan od 10.00 do 21.00 ure, igra traja do 45 minut, cena pa je 60 € za posamezen termin.

Proste termine lahko preverite v bookingu na naši spletni strani www.escape-igloo.com. Za večje skupine pa nas pokličite (T: 041 33 44 50) ali nam napišite mail info@escape-igloo.com , da  sestavimo prav vam na kožo pisan program.

TOPLO VABLJENI NA NAJBOLJ KUL IGRO NA SVETU!