Danes escape room Enigmarium® praznuje deveti (9!) rojstni dan!

18. Septembra 2014 smo zasnovali in odklenili vrata prve, povsem avtorske sobe pobega v Ljubljani ter postavili temelje vse bolj priljubljeni branži, zaradi katere “escape room” entuziasti potujejo po vsem svetu, da bi doživeli avtentična, originalna doživetja, kjer ste v glavni vlogi vi, dragi igralci!

Naša posebnost je kreiranje avtentičnih, z lokalnimi legendami povezanih iger pobega, v katerih ob skrbno domišljeni scenografiji in dramaturgiji ter izvirnih preizkušnjah vsak pride na svoj račun. Tako v igri pobegne od vsakdanje rutine, kar je pravzaprav bistvo iger pobega!

Devet let kasneje je na našem zemljevidu več kot 40 Enigamriumovih igrificiranih turističnih doživetij v Sloveniji, na Hrvaškem in celo v Ameriki. Poleg sob pobega, pustolovskih mestnih iger, igrificiranih e-vodnikov, 4d simulacij, igrificiranih grajskih in muzejskih doživetij, online iger, senzoričnega interaktivnega teatra, pod znamko Enigmarium Extraordinary Experiences® razvijamo področje igrifikacije tudi na področje marketinga, izboraževanja, poslovnih dogodkov in seveda, priljubljenih teambuildingov z dodano vrednostjo. Poleg sob pobega lahko izbirate tudi med vrsto drugih, navdušujočih dejavnosti! Več:>>https://escape-room.si/team-building/

Pridite se igrat – čaka vas nepozabno in nadvse zabavno doživetje!