Sobe pobega – escape room igre končno spet odklenjene!

Spet lahko pobegnemo od resničnega sveta v svet igrivih doživetjih – tako v sobe pobega, kot v pustolovske escape room igre na prostem.  Seveda ob upoštevanju varnostnih priporočil.

VARNOST PRED VIRUSOM

Tule (LINK) lahko preberete, kako smo poostrili že tako visoko zastavljena varnostna in higienska merila, da bi zagotovoli varnost pred korona virusom in da se boste pri nas lahko zabavali brez skrbi.

VABILO NA OBISK

Z veseljem torej sporočamo, da je vaš escape room Enigmarium ponovno odklenil svoja vrata. Prvi junaki se že zabavajo v Ljubljani in v Mariboru, konec tedna odklepamo tudi v Laškem (ne zamudite, igralci prvih petih ekip prejmejo presenečenje),  sledijo tudi kolegi v Slovenj Gradcu in Murski Soboti in upajmo, da kmalu tudi v Zagrebu. Na igre na prostem  pa se pripravljata ekipi Unlock Tolmin in Slovenska BistricaSpremljajte naše spletne strani!

NOVE DOGODIVŠČINE

Upamo, da ste ta nenavadni čas izkoristili čim bolje in da smo se vsi v tem času kaj novega naučili. Pri nas smo v prvem tednu izolacije – da bi nam vsem bilo lažje ostati doma – skovali napeto sedemdnevno online igro OTOK – igro pobega v tvoji sobi, ki ste jo sprejeli z velikim veseljem.

To nam je dalo krila, da smo zasnovali še eno, povsem novo in drugačno “escape room preizkušnjo”, ki združuje tako elemente sob pobega, kot zabavno tekmovanje dveh ekip – no, strašno bi bili veseli če si vzamete minutko in nam odgovorite samo na par vprašanj, da vidimo, ali gre razvoj v pravo smer. Hvala vnaprej! 

Čisto kratka ANKETA tule KLIK KLIK 

ROJSTNI DNEVI IN DARILNI BONI

Vse, ki ste imeli v tem času rojstni dan in ga niste mogli praznovati, pa namig (namige res radi dajemo) – praznovanje rojstnega dne ob super igri je nepozabno doživetje!  KLIK  >>

Raziskave potrjujejo, da igranje resničnostnih iger lajša čustvena bremena vsakdanjika, izboljšuje kognitivne sposobnosti, krepi spomin ter izboljšuje koncentracijo. Skupno reševanje nalog izboljšuje delo v ekipi in na zabaven način vzpodbuja ustvarjalnost.

Če iščete darilo za nekoga, ki je imel rojstni dan, so darilni boni odlično darilo >> LINK Ko smo ravno pri tem: seveda bomo vse darilne bone, ki so pretekli v času karantene, z veseljem podaljšali za dva meseca.

Ostanite zdravi  – in igrivi!

V kolikor imate še kako vprašanje, vam nanj z veseljem odgovorimo, tako na našem e-mailu info@escape-room.si, kot telefonu 031 33 44 88. Se vidimo!

P.S. Pa čimprej rezervirajte termin, komaj vas čakamo!