V prvem ljubljanskem Escape roomu Enigmarium® smo odprli že drugo sobo za pobeg in postali ljubljanska turistična atrakcija št. 2

V dveh mesecih po otvoritvi prve sobe ali »escape rooma« v Ljubljani z imenom (od)Rešitev, smo odprli še drugo sobo z imenom (m)Učilnica. Pozitivni odzivi navdušenih obiskovalcev na portalu Trip Advisor pa so nas – na iskalno geslo »Things to do in Ljubljana« – umestili kar na drugo mesto.

escape-room-trip-advisor

Dve povsem unikatni sobi pobega

V prvo sobo z imenom »(od)Rešitev« tekmovalce zaklepamo že od 18. septembra. V meščanskem stanovanju v stilu Agate Christie so na preizkušnji detektivske spretnosti, pa tudi pogum, kajti v sobi prebiva mračna skrivnost, igralci pa morajo pobegniti iz sobe, še preden se prebudi. Precej napeto!

Drugo sobo z imenom »(m)Učilnica«, pa smo pravkar otvorili. Si boste upali soočiti z najbolj strašno nočno moro: ostati v šoli po pouku, zaklenjeni v kabinetu norega profesorja, odkriti njegove skrivnosti? Boste zmogli dešifrirati kode, poiskati skrite namige, razvozlati zanke ter pobegniti v eni uri?

Tega še ne vemo.

Vemo pa, da vas čaka nora in nepozabna dogodivščina in super zabava! Rezervirajte jo takoj >>