Snovalec leta 2015 je … ENIGMARIUM® ESCAPE IGLOO®! 

S ponosom sporočamo, da je izmed šestih finalistov za nagrado SNOVALEC 2015, ki jo podeljujeta Javna agencije SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo za najbolj inovativne ideje s področja turizma, komisija danes izbrala tri zmagovalce, med katerimi je tudi naš ESCAPE IGLOO®!

Vse tiste neprespane nočne ure zasnove projekta, pa vse ure vseh nas v ledenem mrazu, pa 16 urni delovniki namesto zimskih počitnic, nočna zračenja igluja, dolge nočne vožnje v Ljubljano in zgodnje jutranje v Kranjsko Goro – vse se je absolutno splačalo – zaradi navdušenih tekmovalcev več kot 100 ekip!

Za piko na i pa nas je danes razveselilo še priznanje SNOVALEC 2015, ki ga je komisija utemeljila takole:

Mednarodna igra, pri kateri imate eno uro časa, da se s pomočjo namigov in ugank rešite iz zaklenjene sobe, uspešno osvaja tudi Slovenijo. Podjetje Enigmarium se je odločilo za naslednji korak – inovativno nadgradnjo v igluju in prenos v zimske turistične destinacije. Ta atrakcija je letos pozimi poskusno že popestrila ponudbo na kranjskogorskih smučiščih, v zimski sezoni 2015/16 pa se vrača v izboljšani različici, primerni tudi za prodor na tuje trge. Dosedanje izkušnje in reference prijavitelja ter predstavljene procesne inovacije pri izvedbi in trženju nove različice pobega iz sobe so prepričale komisijo, da podjetje ENIGMARIUM prejme naziv SNOVALEC 2015.

Hvala iz srca vsem našim obiskovavalcem in še posebej prav vsakemu članu ekipe Escape Room Enigmarium; EscapeLab Enigmarium, Enigmarium Escape Igloo®, ekipi TIME OUT EVENTS in seveda, ekipi Eskimska vas Kranjska Gora! Več: http://tinyurl.com/pvgx4hy. Še bomo zmrzovali 🙂

A to ni edina novica v današnjem srečnem dnevu! Prav danes smo odprli tudi prvi escape room v severni italiji, Escape Room Enigmarium® Trieste v strogem centru Trsta! Več:>>