SVETOVNA NOVOST – PRVI ESCAPE IGLOO – V KRANJSKI GORI !  Ekipa Enigmarium Escape Room® prva na svetu premierno predstavlja svetovno novost – ESCAPE IGLOO ali POBEG IZ IGLUJA!

Turistična atrakcija, resničnostna igra “pobeg iz sobe” ali “escape room” je v zadnjih dveh letih obnorela svet. Prvi ljubljanski Escape room Enigmarium® je odprl vrata lanskega septembra in se na portalu Trip Advisor že po nekaj tednih uvrstil na PRVO mesto med vsemi Ljubljanskimi aktivnostmi – nič čudnega, saj iz sobe prihajajo sami navdušeni tekmovalci!

Ekipa Escape Room Enigmarium®, ki je vse zanke in uganke izvirno zasnovala sama ter odprla že tri sobe – poleg (od)Rešitve in (m)Učilnice na Trdinovi 8 lahko igralci od decembra obiščejo tudi sobo “Profesorjeva skrivnost” na Poljanski cesti 11 v Ljubljani – želi s povsem novim formatom igre dokazati, da je njihov koncept edinstven in da prvi na svetu zmorejo tudi razmišljanja “out of the box room”.

V sodelovanju z ekipama Eskimska vas in Time out events, agencijo za organizacijo team buildingov, ter s podporo izvrstnih slovenskih strokovnjakov, so s svežim pristopom na smučišču v Kranjski gori postavili “escape iglu” in ga spremenili v pravljično igro, v kateri igralci zares rešujejo različne zanke, uganke, spretnostne preizkušnje, ter tekmujejo s časom na pomembni misiji – rešiti svet! Naloga tekmovalcev je:

Zemljo je zadel meteorit in vrgel svet s tečajev. Zemeljski magnetni pol se je prestavil v srce Kranjske gore. Posledice so katastrofalne. Kompasovi igli se je zmešalo in prihaja nova ledena doba. Zemljo lahko reši le ekipa tistih, ki boste tako pogumni, pametni in spretni, da boste uspeli najti štiri ključne elemente ter planetu vrniti ravnovesje.
A pozor! Sile v igluju nad novim magnetnim polom so tako močne, da v njem možno preživeti le kratek čas! Boste zmogli dešifrirati kode, poiskati skrite namige, razvozlati zanke, ter najti štiri elemente še v pravem času? Vam bo uspelo rešiti svet?

Vas mika? Sestavite ekipo dva do pet igralcev ter rezervirajte termin!

Enigmarium Escape Igloo® najdete na vznožju smučišča v Kranjski gori, poleg vlečnice Mojca. V iglu vas bodo zaklenili vsak dan od 9.00 do 21.00 ure, a priporočajo, da termin (2-5 igralcev, skupna cena za termin je 60 €) prej rezervirate:www.escape-igloo.com | T: 041 33 44 50 | info@escape-igloo.com Toplo vabljeni!