Si odigral večino Enigmariumovih iger pobega in sobe pobega rešuješ tudi na potovanjih?

Si odigral/-a 100 iger pobega?

Če si jih odigral-a vsaj 100 lahko postaneš Terpeca glasovalec/-ka. Bliža se glasovanje za 100 najboljših iger pobega na svetu leta 2023. Tvoj glas lahko pomaga tvojim najljubšim sobam pobega, da se prebijejo na najuglednejšo lestvico, kar jih  v tej branži obstaja! –  in postanejo finalist nagrade TERPECA!

Si odigral/-a 200 iger pobega?

Če si odigral/-a več kot 200 iger pobega lahko postaneš Terpeca nominator in še več – leto dni kasneje lahko postaneš lahko celo Terpecin Ambasador escape room iger Slovenije! (pogoj: ne smeš biti povezan z nobenim escape roomom v regiji).

Tako za glasovalca kot za nominatorja se lahko prijaviš tule: https://voters.terpeca.com/  (ne čakaj, prijavi se takoj, oktobra nominiramo in novembra že glasujemo)

In kaj je sploh Terpeca?

Terpeca ali Top Escape Room Project Entusiast’s Choice Awards je lestvica najboljših sob pobega na svetu po izboru “escape room” entuziastov z vsega sveta. https://terpeca.com/2023/ 

Glasovanje poteka v dveh fazah: v prvi fazi so nominirane najboljše sobe pobega na svetu, ki jih predlagajo nominatorji (to so res izkušeni igralci, ki so odigrali vsaj 200 iger). Vsak od nominatorjev lahko predlaga le 11 njemu najljubših iger! Tako se na lestvico uvrstijo resnično le tiste, ki so najbolj navdušile nominatorje – oziroma najboljše, najbolj izvirne in najbolj imerzivne igre. Ponosno lahko povemo, da se je Enigmariumu (edinemu v Sloveniji) na lestvico nominiranih uspelo uvrstiti celo z dvema igrama: priznanje “Terpeca nominee” nosita igri Cirkus v Ljubljani in Casino v Mariboru. Žal se nista prebili med finalnih 100 –  Slovenijo žal obišče manjši odstotek tujih glasovalcev kot druga velemesta.

V drugi fazi sledi glasovanje; tisti, ki ste odigrali vsaj sto iger in ste pridobili naziv Terpeca glasovalec, lahko s svojim glasom pomagate, da se nominirane igre uvrstijo na finalno lestivico stotih najboljših iger.

Pridruži se navdušencem nad sobami pobega in postani glasovalec ali nominator!
Skupaj lahko premaknemo slovenske sobe pobega višje na svetovni lestvici 🙂 To za kreatorje iger pomeni veliko priznanje, pa seveda več obiska, več turistov, več srečnih igralcev … za igralce pa tudi: nove sobe, še več doživetij, še bolj navdušujoče izkušnje.

Kot edina slovenska predstavnica na portalu ti je naša Nataša Potočnik (edina Terpecina nominatorka v Sloveniji in na Hrvaškem) z  veseljem na razpolago za pomoč pri prijavi ali nadaljnih informacijah.

Kaj pa če si začetnik/-ca?

Si pri igranju sob pobega še začetnik/-ca? Nič hudega, tako smo vsi začeli! Odigraj še kako igro, sestavljaj seznam odigranih in  se počasi bližaj nazivu ocenjevalec/-ka.  Pomagaš lahko tudi tako, da ta post deliš, in s tem pomagaš pri razvoju te zabavne branže!

Hvala!

#terpeca #escaperooms #escaperoomawards #terpeca2022 #sobepobega #sobapobega #escaperoom