Danes praznujemo!

Prav danes praznujemo prvih šest mesecev od odprtja prve, povsem izvirne sobe pobega v Ljubljani. Veliko se je zgodilo v tako kratkem času: od registracije znamke Escape Room Enigmarium® do štirih izjemnih sob, med drugim svetovne inovacije prvega Escape Igloo-ja® na svetu. Da z našimi idejami orjemo ledino tega novega področja, da znamo razmišljati izven okvirjev in da postavljamo standarde najboljših sob pobega daleč naokrog, dokazujejo tudi unikatni high-tech igralni pripomočki naše razvojne ekipe vrhunskih slovenskih znanstvenikov.

Ali veste, da smo prvi ob praznovanju rojstnega dne uvedli tudi presenečenje s skritimi darilci za slavljenca in, da smo se ganjeni do solz razjokali ob prvi zaroki v escape roomu? Vi in vaše navdušene pohvale pa so bile tiste, ki so pomagale, da smo prvi tudi med vsemi ljubljanskimi aktivnostmi na portalu TripAdvisor.

HVALA! Hvala vsakemu posebej! Brez vas, briljantnih in navdušenih igralcev ne bi šlo – vi ste tisti, ki nam dajete polet za nove in nove projekte.

Kje se boste lahko zabavali?

Na Trdinovi boste poleg osveženih prvih dveh sob v kratkem lahko reševali tudi vohunske enigme pri begu iz zapora. V Italiji, v Trstu boste skušali iz grabežljivih rok tatov iztrgati ukraden recept slavnega chefa, svoj pogum preskušali v mafijskih spletkah in diplomatskih aferah, postaranemu paru “flower power” generacije pa pomagali poiskati vstopnici za koncert. Projekt (tudi v obliki franšize) razvijamo tudi v drugih večjih slovenskih mestih, na Hrvaškem in v Avstriji – a ena prvih bo

nova hiša pobega na Bledu

Skrivnostna, začarana vila, escape house na Bledu čaka, da skupaj z vami ustvarimo najnovejšo, najboljšo in najbolj navdušujočo igro! Ste že slišali za čarovnico dobrega srca, ki pa ni bila prav dobra pri čaranju? Želela je pomagati kmetom in začarati, da bi krave letele, a je revica ponesreči začarala samo sebe in ostala pozabljena na podstrešju. Vse do sedaj!

Pomagajte nam rešiti dobro čarovnico 🙂

Na slovenskem start-up portalu TravelStarter.com smo pričeli s kampanjo zbiranja sredstev za obnovo hiške. Pomagate nam lahko tako, da vstopnico za vaš naslednji obisk v kateri izmed naših sob kupite tu. Lahko postanete tudi naš beta-tester ali sobo obiščete v VIP terminu še pred odprtjem – možnosti je veliko, pobrskajte po nagradah*, ki čakajo naše podpornike.

Izberite nagrado za vašo podporo

Podpri nas
Podpri nas

Naše darilce za vas

In ker pravkar praznujemo šest-mesečni “rojstni dan”, bomo vse, ki nas boste do konca meseca marca podprli, še dodatno obdarili.

Vsem, ki ste to že storili, pa iskrena hvala! Vaše darilce prejmete po pošti!

Vse najboljše!
Vaš Tim Enigmarium

(*če nimate Paypala, pa imate plačilno kartico: račun Paypal lahko odprete varno in brezplačno z le nekaj kliki. Še velikokrat vam bo prišel prav, saj omogoča varna spletna plačila.)