Juhu, počitnice so tu!

Še dobro, kajti ekipa Enigmarium® je namreč te dni fino “kravžljala” možgančke, da vam lahko z veseljem predstavimo našo povsem novo, edinstveno in izvirno “escape pustolovščino” – UNLOCK LJUBLJANA!  Čaka vas dobeseden pobeg iz sobe – na prosto – saj igra poteka po ljubljanskih ulicah!

V sveži, izvirni urbani “escape” pustolovščini UNLOCK LJUBLJANA boste na igrivem popotovanju skozi staro mestno jedro odklepali tajno knjigo sedmih preizkušenj, odkrivali skrivnosti Ljubljane, spoznavali neznano, se pustili prijetno presenetiti in se pri tem super zabavali – čaka vas zabavna avantura!  Več >>

Tu je tudi nekaj zabavnih namigov za popestritev počitniških dni in večerov: 

  1. pustite se zakleniti v Escape room Enigmarium® in se prepustite nepozabni pustolovščini – vsaka od sob je povsem drugačna, brez skrbi, izzivov ne bo zmanjkalo!
  2. podajte se na “escaperoomaraton” in odigrajte vse Enigmarium® sobe! Pričakujemo vas v Ljubljani, Mariboru, Puli, Trstu in Zagrebu – vse maratonce pa seveda čaka nagrada!
  3. spremljate našo spletno stran – v Slovenskem Planinskem muzeju v Mojstrani si boste lahko od blizu ogledali čisto pravi, legendarni bivak, ki so člani podružnice T.K. Skala z Jesenic zgradili leta 1936 “na Jezerih” nad dolino Vrat in pod Rokavi, svoj pokoj pa bo užival kot “eksponat” pred Slovenskim Planinskim muzejem.  A z majhno zabavno dodelavo, za katero bo poskrbela ekipa Enigmarium® – do bivaka se boste morali namreč šele prebiti skozi niz zabavnih preizkušenj!  Več o tem edinstvenem pionirskem projektu IGRIFIKACIJE sledi kmalu …

certificate of excellenceSe lahko še malo pohvalimo?

Escape Room Enigmarium® je za konstantno kakovost in odlične ocene, po mnenju uporabnikov portala TripAdvisor prejel priznanje odličnosti – “CERTIFICATE OF EXCELLENCE 2016”. Iskrena hvala iz srca vsem, ki ste napisali mnenje!

Anketa in srečni nagrajenec!

Iskrena hvala tudi vsem ki ste sodelovali v naši anketi, ki smo jo pripravili v sodelovanju z Ekonomsko Fakulteto. Vaša mnenja  bodo pomagala še izboljšati naše storitve, prav tako pa nekoliko bolj znanstveno analizirati WOW učinek tovrstnih iger. Med vsemi odgovori smo s pomočjo generatorja naključnih števil izzžrebali nagrajenca z zaporedno številko 254, ki je povedal, kdo je srečni dobitnik, ki smo ga že obvestili.

darilo konec šolePS: DARILO OB ZAKLJUČKU ŠOLSKEGA LETA?

… z darilnim bonom Enigmarium® preprosto ne morete zgrešiti! KLIK >>