Pobegni iz sobe v 60 minutah

– je glavna misel naših tekmovalcev, medtem, ko se na zaslonu odštevajo minute.  Nekaterim to uspe prej, nekaterim kasneje, vsem pa je skupno, da se pri igri pobega iz sobe res zabavajo. Ali veste, da je najpogostejši stavek naših tekmovalcev, čim stopijo iz sobe: “Kdaj odprete naslednjo?”

Pobegni iz sobe je turistična atrakcija

Koncept igre »real escape room«  je nastal po vzoru kultnih računalniških igric in postal top turistična atrakcija v mnogih mestih po vsem svetu.  Ali ste vedeli, da morate v Londonu rezervirati termin za obisk ene od takih sob vsaj 14 dni vnaprej? Ali veste, da je v Budimpešti odprtih že prek 20 podobnih sob z različnimi tematikami, na Trip Advisorju pa se med atrakcijami uvrščajo na prvo mesto. Res je: pobeg iz sobe je za nov trend v turizmu, ki pa ima poleg tega velik potencial tudi v industriji team buildingov in rojstno dnevnih zabav, ki jih pobeg iz sobe spremeni v nepozabno dogodivščino.

Druga soba za pobeg

Zaradi velikega zanimanja objavljamo tudi, da dela v drugi sobi za pobeg potekajo s polno paro. Naj povemo, da bo druga soba polna še bolj odštekanih presenečenj in popolnoma drugačna od prve – vse uganke in zanke bodo izvirne in bistveno drugačne.  Spremljajte našo spletno stran in povšekajte našo stran na Facebooku, da boste prvi izvedeli kdaj odklenemo naslednjo sobo pobega!

Rezerviraj si termin tudi ti – in pobegni iz sobe!