Praznujemo peti rojstni dan in se vam zahvaljujemo za petke na Googlu, TripAdvisorju in Facebooku z odličnim darilom v stilu: podarjamo vam 5 € popusta na obisk sobe pobega v  Ljubljani, Mariboru, Murski Soboti in Slovenj Gradcu.*

18. septembra 2014 smo odklenili vrata prve sobe pobega v Ljubljani, danes – 5 let in 25 projektov igrifikacije turističnih doživetij kasneje – pa z odličnimi ocenami na vseh vodilnih portalih ponosno praznujemo  peti rojstni dan in se vam zahvaljujemo s kodo za 5 € popusta.     

NAVODILA:

najkasneje do 25.9.2019 rezervirajte termin pobega iz sobe preko rezervacijskega sistema na naši spletni strani escape-room.si. Uporabite promocijsko kodo za 5€ popusta: 5let5zvezdic in se pridite zabavat!  Koda velja za rezervacije opravljene do 25.9.2019, za pobege iz sob do vključno 1.10.2019. Popusti se ne seštevajo, kode ni mogoče zamenjati za gotovino.

PS: v zadnjih letih smo tudi mi prerasli okvirje sobe – danes nismo več le Enigmarium escape room, temveč Enigmarium Experiences – doživite nepričakovano >>

ESCAPE ROOM ENIGMARIUM®

Najboljsi-escape-roomSi že odkril najbolj zabavno pustolovsko igro, kjer si TI v glavni vlogi? V najbolj priljubljenem centru (TripAdvisor NO. 1) Escape Room Enigmarium® v centru Ljubljane te čaka pet izvirnih in vznemirljivih tematskih sob pobega. Napete zgodbea, domišljena dramaturgija ter raznoliki izzivi za vso ekipo zagotavljajo nepozabno doživetje. Zabava 100% zagotovljena!

PS: Kar pet noro vznemirljivih iger te čaka tudi v največjem escape room centru v Sloveniji, v Enigmariumu v Mariboru. Si že odigral naše igre v Slovenj Gradcu, Laškem,  Murski Soboti in Zagrebu?

72€ / ekipa 2–4 igralcev | 031 33 44 88 | www.escape-room.si

UNLOCK® Ljubljana – pustolovska igra

https://escape-room.si/wp-content/uploads/2019/06/escape-room-outdoor-unlock-best-thing-to-do-ljubljana.jpgOdkrij skrivnosti mesta v napeti escape igri na prostem. S pomočjo skrivnostne, sedemkrat zapečatene knjige tajnega združenja, ki smo jo našli med prenovo meščanskega stanovanja, boš spoznaval skrivnosti nekdanjih mestnih veljakov in se ob raziskovanju starega mestega jedra izvrstno zabaval! Ti bo uspelo razkriti, kakšno sporočilo skriva skrivnostna knjiga?

Ali veš, da lahko zunanjo escape igro Unlock by Enigmarium odigraš tudi v Laškem, Tolminu, Slovenj Gradcu, Mariboru in Zagrebu? Odličen način, da raziščeš mesto in sproti mimogrede spoznaš še nekaj skritih zgodovinskih dejstev .)

72€ / ekipa 2–4 igralcev | www.unlock-ljubljana.si

SENSPERIENCE® by Enigmarium®

sensperience escape game immersive best things to do in LjubljanaimmersiveDobrodošel v edinstveni igri, kjer senzorično gledališče sreča igro pobega. S prevezanimi očmi boš sede na udobnem stolu zaživel v svetu, kjer ni omejitev in napačnih odločitev. Slišal boš zvoke, vonjal vonjave, uporabljal predmete in srečeval žive igralce. Vse bo odvisno le od tvojih odločitev – ti bo uspelo rešiti svet pred pogubnim virusom? Čaka te najgloblja igralna izkušnja, kar si jih lahko zamisliš. Dobesedno.

Igro Sensperience lahko doživiš tudi v Enigmariumu v Zagrebu!

100 € / ekipa 2–4 igralcev | Trdinova 8 | 031 33 44 88 |www.sensperience.com

AXE THROWING EUROPE™ #Sekiromet™

https://sensperience.com/en/Naveličan bowlinga? Se ti zdi pikado za stare mame? Prebudi drvarja v sebi in pridi na Sekiromet™! Sekiromet?! Prav si prebral! Naši kreativnosti ni konca – skupaj z ekipo Orehovega Gaja smo pričarali tudi najbolj usekano zabavo te sezone: Sekiromet™! Brez skrbi – pod skrbnim nadzorom inštruktorja se v vodenem in varnem 90 minutnem programu pomeri v zabavnih igrah in turnirju. Odlična ideja za druženje, rojstni dan in res odbite timbildinge! Poišči tisto staro rdeče črno flanelasto srajco in rezerviraj termin  v Ljubljani, ali pa preveri na spletki, kje se te dni nahaja naša mobilna enota!

Od 17.50€ / igralca | Kajuhova 35 | 040 87 87 38 € | www.axe-throwing.si