Svetovna igra pobega, ki jo s prijatelji igrate kar v copatih, vsak iz svoje sobe, zdaj tu za vas!

PIRAMIDA – online ugankarska igra

Razrešite skrivnosti starodavne Piramide! Tri stranice Piramide, tri ekipe, trije vhodi, tri poti do skupne rešitve! Naj se tekma začne!

Mednarodna uspešnica, avtorsko delo Enigmariumovega partnerja iz Izraela, izvrstnega kreatorja Lee Ballana je nastala v času izolacije zaradi koronavirusa, in je krasen primer, da fizična razdalja med igralci ni pomanjkljivost, temveč celo nadgrajuje igralno izkušnjo.

Igra poteka v angleščini preko videokonferenčne platforme (Zoom, Teams, Google Meet …) in temelji na sodelovanju in komunikaciji. Igra je zasnovana tako, da morajo ekipe, da bi prišle do cilja nujno sodelovati – vendar pa si za nobeno ceno ne smejo deliti slike zaslona.

Še bolj zabavno bo, če se v Piramido odpravite oblečeni in naličeni v egipčanskem stilu, ali pa tematiki prilagodite ozadje. V vsakem primeru vas čaka veliko smeha, improvizacije, iskanja kreativnih rešitev ter kup “AHA”  trenutkov!

Tudi če se ne morete srečati v živo, se lahko skupaj neznansko zabavate!

Kliknite na povezavo ali gumb spodaj, zagotovite si vstopnico preko spletnega obrazca in se povežite s prijatelji preko Zooma (Teamsov, Google Meet ipd). Skupaj razrešite skrivnost Piramide!

Igra poteka v angleščini in traja približno 90 minut. Igro lahko igrajo ekipe z najmanj tremi igralci, povezanimi na splet vsak s svojega računalnika. Trik je prav v tem, da drugim igralcem za nobeno ceno ne smete pokazati svojega zaslona.

Če vas je več kot 12, nas prosimo kontaktirajte na info@escape-room.si –  pri večjih skupinah vskočimo tudi gamemastri, da vse poteka še bolj tekoče in navdušujoče!

Vas še nismo prepričali? Nekaj citatov uglednih escape room blogerjev:

Priljubljena Piramida je prejela številne nagrade:

  • EscapeTheRoomers “Bronze” Award in Bullseye Awards – Player’s Choice for “Online Game” 2020
  • EscapeTheRoomers “Best Cooperative Game” in Bullseye Awards 2020

Ne zamudi priložnosti za dogodivščino v družbi prijateljev kar iz domačega naslonjača  – rezerviraj svojo igro zdaj in pobegni od dolgčasa! 

Piramido so odigrala tudi mnoga ugledna mednarodna podjetja kot so Google, Intel, Monday, Matrix …  Hkrati jo je igralo celo 1000 igralcev širom sveta!  Zdaj pa je na voljo tudi tebi in tvojim prijateljem!

.