Super ideja za res slasten počitniški pobeg  – z dodano vrednostjo!

V prvi briški sobi pobega sta združila moči Klet Brda in Enigmarium. Novo igrivo doživetje predstavlja inovativen način popestritve turistične ponudbe, v katerem spoznate vinogradniško kulturno dediščino in vinsko kulturo – in pozor –  tu so na preizkušnji vsi vaši čuti!

Nova pustolovska igra pobega »VINOGRADNIŠKA GALERIJA grofa Silverija de Baguerja« v avtentičnih prostorih zadruge Klet Brda,  na igriv način odstira tančice resnične zgodovine, vinogradniške tradicije in s sodelovanjem Goriškega muzeja oživlja bogato kulturno dediščino.

Priljubljene in večkrat nagrajene igre izpod peresa ekipe Enigmarium® odlikuje avtentična zgodba, povezana z resnično zgodovino, odličen »game flow« ter unikatne preizkušnje, zasnovane na simbolni ravni,  da znanje tujih jezikov ni potrebno.  Skrbno zasnovan dramaturški lok ter zgodba igralce držita v napetosti do zadnje sekunde, prijazni »gamemasterji« pa radi priskočijo na pomoč in poskrbijo, da se zmenek, praznovanje rojstnega dne ali teambuilding spremeni v nepozabno urico pobega od rutine!

V daleč tehnološko najbolj dovršeni sobi pobega “Vinogradniški galeriji grofa Silverija de Baguerja” smo prekosili sami sebe, da bi pripravili 5D escape room poslastico, ki bo navdušila tudi najbolj izkušene igralce.  Smo že omenili, da bo na preizkušnji tudi okušanje?

Rezervirajte termin – preko online bookinga na https://kletbrda.escape-room.si/,  preko telefona +386 (0) 41 421 022 ali pa nam pišite na  kletbrda@escape-room.si