Igrivi oktober – od svetovnega dne sob pobega, svetovnega prvenstva, glasovanja za najboljšo sobo pobega – do noči čarovnic!

Oktober je naš najljubši mesec! Začne se s prvim oktobrom – svetovnim dnem iger pobega, konča pa se z noro nočjo čarovnic, ko vam igre v Enigmariumovih sobah pobega še dodatno začinimo! In vmes?

Same dobre novice: projekt igrificirane aktivacije za devetošolce v Ajdovščini, je nominiran za prestižno mednarodno nagrado, obiskali smo sejem IAAPA na Dunaju (kjer smo se prepričali, da smo na pravi poti), Slovenci smo dobili še drugega nominatorja za Terpeca tekmovanje za najboljšo sobo pobega na svetu, nominiranje za lestvico najboljših 100 pravkar poteka, in šli poročat s Svetovnega prvenstva v igrah pobega ER CHAMP na Poljskem.

Naslednje leto se svetovnega prvenstva zagotovo udeležimo tudi Slovenci! Vabimo, da vmes potrenirate v strašno zabavnih in grozno napetih igrah Escape Room Enigmarium® v Ljubljani, v Mariboru, v Laškem, v  Slovenski Bristrici, v Goriških Brdih , v Slovenj Gradcu, na Vurberku ali v Zagrebu!

Razpoložljivost terminov je omejena, rezervirajte nepozabno doživetje ZDAJ

NOVO! Enigmariumova kocka izzivov

Za vse tiste večje skupine, ki bi želele igrati skupaj, ali nadgraditi pobeg iz sobe – prihaja Enigmariumova KOCKA IZZIVOV ali PUZZLE BOX.

Napeta igra SEDMI ELEMENT je odlična za šolske skupine, manjše teambuildinge, razširitev večjega team buildinga (skupaj s sobami lahko poskrbimo za zabavo do 62 oseb), praznovanja in rojstne dneve (za tiste, ki jim ni pogodu omejitev števila igralcev v eni sobi). KOCKA IZZIVOV je zasnovana tako, da lahko igralci več kock rešujejo v istem prostoru. Seveda gre za napeto tekmo – a le s skupnimi močmi se zmaga!

OKTOBRSKI TERMINI – SENSPERIENCE®  Najgloblja igralna izkušnja, kar jih lahko doživite! 

  • nedelja, 15.10. – ob 20.00 uri
  • ponedeljek, 16.10. – ob 20.00 uri
  • ponedeljek, 23.10. – lob 20.00 uri
  • torek, 24.10. – ob 20.00 uri

TERMINI IN MOTIVI NA DELAVNICAH WINESPERIENCE ART

Kaj bomo slikali na prihodnjih dogodkih ter kateri termini so na voljo do konca leta?

PS: ne zamudite simpatičnih čarovnic 18. oktobra – prijavite se čimprej >>

5 ODŠTEKANIH IDEJ ZA PREDNOVOLETNA DRUŽENJA ALI TEAMBUILDINGE

PS: Da lahko skupaj hkrati pobegne tudi večja skupina  igralcev, smo rezervirali nekaj skupinskih terminov (zakup celega centra).  Število terminov je zelo omejeno.  

Igrificirana aktivacija za devetošolce
RRA ROD AJDOVŠČINA v boju za nagrado 

Projekt “Mladi in Castra” nominiran za prejemnika Evropske nagrade za spodbujanje podjetništva 2023

Reportaža s svetovnega prvenstva v escape room igrah ER CHAMP 2023 na Poljskem 

Kako je potekalo? Kdo je zmagal? Se lahko prijavim za naslednje leto?

Vabilo na 10. marketinško konferenco DIGITALNI LABORATORIJ 

24. oktobra v Ljubljani razkrivamo kako uporaba igrifikacije tudi v digitalnem marketingu pripelje do izjemnih rezultatov