Escape room Enigmarium® z veseljem sporoča, da smo danes pod krovno blagovno znamko Enigmarium® priključili še tretjo sobo z imenom »Profesorjeva skrivnost« na Poljanski ulici 11 v Ljubljani.

V skrivnostni sobi je profesor Rufus Amadeus po desetletjih eksperimentiranja in izpopolnjevanja ustvaril čudežni napoj. Njegov izum je tako dragocen, da bi ga lahko navadni smrtniki napačno izkoristili – zato ga je moral zavarovati z nizom preizkušenj za vse tiste, ki ga bi iskali … Komu bo uspelo dokazati, da je vreden njegove zapuščine?

Sobo »Profesorjeva skrivnost« je sicer pod znamko WAY OUT ustvarila ekipa mladih zanesenjakov.  Tudi ta soba je izvirno zasnovana, drugačna, unikatna ter izvrstno izvedena, prav tako se ujemata tudi vizija, filozofija in cilji obeh znamk ter predanost in entuziazem vsakega posameznega člana. Prav zato sta ekipi Enigmarium in Way out sklenili, da ne bosta po slovensko obdelovali vsaka svojega majhnega vrtička, temveč bosta svoje sile od danes enotno združevali pod isto, krovno znamko Enigmarium®.

Združeni bomo lažje slediti zasnovanemu konceptu znamke, skrbeli za izvedbo komunikacijske strategije ter udejanjanju načrtov širitve. Predvsem pa ne bomo razočarali vseh, ki bi se radi čimprej preizkusili v igri pobega iz sobe, ki jim zadnje dni zaradi razprodanosti terminov nismo mogli ustreči.

Hitro  rezervirajte >>    

Naroči bon
V vseh sobah tako veljajo enaki pogoji, pa tudi darilne bone lahko izkoristite po želji v katerikoli od sob
Naroči bon