Ljubljana je od tega vikenda bogatejša za popolno novost na področju resničnostnih iger – SENSPERIENCE® je zagotovo najbolj globoka, močna, »immersive« igra, kar jih lahko doživite v Evropi!

Ni gledališče, ni escape room in ne hiša strahov. Je povsem individualna, unikatna »gledališka« igra z elementi »escape« iger, v kateri (poleg gledaliških igralcev) odločate vi v glavni vlogi. Tu ni ugank, ni šifer in ni napačnih odločitev. 

Igra se v ekipi 2 do 5 igralcev, traja 90 minut in pozor:  ves čas igre sedite na stolu s prevezanimi očmi. 

Na to, da ne vidite, pozabite v par minutah, saj se intenzivno vključijo vsi drugi čuti. Slišite zvoke, vonjate vonjave, dotikate se predmetov, pogovarjate se z dramskimi igralci, ki jih srečate v vaši igri, vaš gamemaster pa je vaš vodič, ki vam pomaga videti in se gibati v namišljenem svetu, v katerem se nahajate. Seveda v igri postane tudi zelo napeto in intenzivno. Občutili boste močne emocije in naval adrenalina. 


Kljub temu, da je to res najgloblja igralna izkušnja, kar si jih lahko zamislite, pa vas v igri v resnici nič ne bo ogrožalo. Brez strahu, celo kapljice, ki jih morda začutite, če v igri dežuje, so narejene iz sterilne tekočine.

Vabimo vas v Escape Room Enigmarium® na Trdinovo 8 v Ljubljani – več na www.sensperience.com 

Se vidimo?