Za vse, ki se te počitnice potepate po domačih krajih, je ekipa Enigmariuma združila moči z ekipo Polka Dot Cycling in zasnovala nekaj povsem no(r)vega – UNLOCK® BLED – prvo “outdoor escape” pustolovsko igro, ki poteka na kolesih na svetu!

V prvi izvirni urbani “escape” pustolovščini, ki jo lahko odigrate na električnih kolesih, vas čaka nepozabno doživetje. Na 120-minutni, 10 km dolgi krožni kolesarski turi po Bledu vas čaka sedem vznemirljivih preizkušenj, na katerih boste odklepali skrivnosti, spoznavali blejske legende (stavimo, da ne poznate vseh!) ter resnično zgodovino, reševali nerodno čarovnico ter se med prijetnim kolesarjenjem super zabavali!

Ali ste vedeli, da je na Jelovški planoti nad Blejskim jezerom živela Divja baba? Znana je bila po svojih čarobnih mavžah, čudnih zvarkih in čarovnijah. Lahko je pogledala v preteklost in napovedala prihodnost. Bila je dobrega srca, a žal ni bila prav dobra pri čaranju. Uroki so se ji pogosto sfižili in vse je šlo narobe. Nekega dne je poskušala pomagati kmetom in začarati krave, da bi lahko same letele na pašo, a se je spotaknila in po nesreči začarala samo sebe. Spremenila se je v kamen.

Kdo je dovolj pogumen, da bo rešil nerodno čarovnico?

Čaka vas nepozabna avantura na vrhunskih električnih kolesih v super družbi! Zberite ekipo 2 do 5 prijateljev in rezervirajte nepozabno dogodivščino vnaprej! >>

———————————————————-

Najboljše ideje za počitnice:

Pobegnite od resničnega sveta v svet igrivih doživetij – ali v naše najzabavnejše sobe pobega, ali v pustolovske escape room igre na prostem. 

Je varno? Skrbno upoštevamo preventivna priporočila (vse o tem preberite tule), da se boste lahko zabavali brez skrbi. 

Nepozabne dogodivščine vas pričakujejo v Ljubljani, v Mariboru, v Laškem,  vSlovenj Gradcu, v Tolminu.  na Bledu in  v Zagrebu, avgusta odpre vrata na novi lokaciji tudi soba pobega v Murski Soboti in povsem nov projekt s področja igrifikacije turističnih doživetij – z resnično zgodovino zlita soba pobega v Slovenski Bistrici!

Woohoo! Septembra pa nadaljujemo – končno – tudi z novo sobo Cirkus® v Ljubljani. 

————————

Najboljše ideje za team-buildinge v korona časih: 

ZOOM ONLINE ESCAPE ROOM IGRA na daljavo »Izgubljeni element«

»Izgubljeni element« ali »Igra pobega v tvoji sobi« je idealna rešitev za timbildinge na daljavo, v kateri se igralci pri reševanju napetih izzivov še tesneje povežejo, krepijo teamske kometence in ob tem nadvse zabavajo, čeprav niso na isti lokaciji.

»Izgubljeni element« je igra, ki poteka preko aplikacije ZOOM in igralce popelje v domišljijski svet, kjer morajo s skupnimi močmi v eni uri odkriti skrivnost in narediti svet lepši. V domišljeni zgodbi ter pri raznolikih preizkusih pride na svoj račun vsak član ekipe!

Seveda pa lahko odigrate tudi našo UNLOCK igro na prostem – v Ljubljani, Mariboru, Zagrebu, Slovenj Gradcu, Laškem, Tolminu, na Bledu in v Slovenski Bistrici.

Pišite nam za ponudbo: info@enigmarium.si

——————–

Najboljše ideje za darila?

Namesto stvari, na katerih se nabira prah,  podarite nepozabno doživetje. 

Raziskave potrjujejo, da igranje resničnostnih iger lajša čustvena bremena vsakdanjika, izboljšuje kognitivne sposobnosti, krepi spomin ter izboljšuje koncentracijo. Skupno reševanje nalog izboljšuje delo v ekipi in na zabaven način vzpodbuja ustvarjalnost.

Darilni bon Enigmarium®, ki velja v vseh naših igrah v Sloveniji je darilo,  ki razveseli vsakogar  >> LINK

Ostanite igrivi – in brž rezervirajte vaš pobeg.

Za dodatna vprašanja pa smo z veseljem na voljo na e-mail naslovu info@escape-room.si, ali na telefonu 031 33 44 88.