V našem novem, dodatnem escape room centu na Trdinovi ulici 4 v Ljubljani imamo končno prostor tudi za igrive dogodke, ki niso zgolj le pobeg iz sobe – a prav tako predstavljajo pobeg od vsakdanje rutine.

Delavnica Winesperience Art je igriva slikarska delavnica, kjer pod vodstvom akademske slikarke (in asistenta ali asistentke) korak za korakom, ob srkanju vina, narišemo vsak svojo in edinstveno umetniško sliko (ki jo po dogodku seveda odnesete domov).  Prvo tovrstno delavnico sta umetnici iz Louisiane, ko sta po poplavah želeli nekliko razvedriti lokalno prebivalstvo, nato pa se je ta sproščujoča dejavnost v različnih oblikah razširila po vsem svetu.

V Enigmariumu si želimo prirejati sproščujoča in zabavna doživetja, obenem pa odpiramo vrata novim znanjem in izkušnjam, zato smo sklenili, da bomo obstoječi koncept nadgradili s spoznavanjem vrhunskih slovenskih vina po izboru sommelierja.  Tako je nastalo sproščujoče in zabavno druženje, kjer kjer pod vodstvom slikarjev, v družbi prijateljev in kozarčka izbornega vina ustvarjate svojo slikarsko mojstrovino. Še posebej navdušujoče je, da pod skrbnim vodstvom prav vsakomur uspe – tudi če je doslej mislil, da za slikanje nima talenta. Nič čudnega, da temu sproščujočem doživetju pravijo kar “nova joga”.

Dogodki so odličen tambuilding ali praznovanje rojstnega dne, po dogovoru pa jih lahko izvedemo tudi na lokaciji naročnika. Termine za odprte dogodke, kjer se lahko pridruži vsakdo, lahko pa najdete na spletni strani projekta: winesperience.si

Datumi naslednjih odprtih dogodkov na Trdinovi 4:

  • sreda 05.07.2023 ob 19.00 uri
  • sreda 23.08.2023 ob 19.00 uri
  • nedelja 10.09.2023 ob 19.00 uri

Cena: 35€ na udeleženca, potrebna je predhodna rezervacija na info@winesperience.si
(svetujemo, da rezervirate čimprej, saj je število prostih mest omejeno).

Wine flies when you’re having fun! Kar pokukajte v galerijo spodaj >>