Z veseljem sporočamo, da je Enigmarium danes, 22.11.22 ob 11.22 odklenil vrata novega, dodatnega centra zabavnih pustolovščin, kjer vas čakajo nove igre in zabavna doživetja!

Obstoječ center na Trdinovi ulici 8 smo nadgradili z novimi prostori na Trdinovi 4, kjer vas čakajo tri nove sobe pobega z Enigmariumovim podpisom – povezane so z lokalnimi legendami, odlikuje jih odličen »game flow«, naravnost filmska scenografija, ter kup presenečenj, izvirnih izzivov in »aha« trenutkov, ki navdušijo prav vsakega član ekipe.

To je tisti skrivni recept, ki je Enigmariumu (edinemu v Sloveniji) prinesel tudi prestižno uvrstitev na lestvico najboljših escape room iger na svetu – Terpeca. In še več – na to ekskluzivno listo sta se uvrstili sta kar dve naši igri, Cirkus in Casino. Zato smo se pri novih igrah še posebej potrudili, da presežemo sami sebe!

Ker se nahajamo na Trdinovi ulici (no, morda bo to kmalu Enigmariumova ulica), natačno pod prostori Zgodovinskega arhiva, seveda ni šlo drugače, kot da smo navdih poiskali v Trdinovih »Bajkah in povestih o Gorjancih« in kreirali izjemni escape room igri:

NOVO! … ko vzide polna luna …  VOLKODLAKOVA VRNITEV!

Lokacija: Trdinova ul. 4, Ljubljana | Igra za neustrašne (in morda starejše od 14 let), v kateri se vam bo naježila dlaka

Ko vzide polna luna, se zbudijo skrivnostna bitja. Si upaš vstopiti v zapuščeno vilo na robu starega pokopališča, se soočiti z volkodlakom in ga odrešiti prekletstva?

Mačji kašelj? Ne bi rekli! Če namreč predolgo ostaneš v volkodlakovi bližini, se lahko vanj spremeniš tudi sam. Imaš le 60 minut, da odrešiš volkodlaka, in pred pogubo rešiš nas vse!

Si dovolj pogumen?

NOVO! Izgubljena podmornica: OPERACIJA POVODNI MOŽ

Lokacija: Trdinova ul. 4, Ljubljana | Scenografsko najbolj dovršena igra, tudi za večje skupine!

Se spomniš ljubljanske legende o Povodnem možu, ki je ugrabil lepo, spogledljivo, izbirčno Urško?  Na plesu na bregu Ljubljanice je zavračala snubce enega za drugim, dokler ni srečala Povodnega moža in svojo spogledljivost plačala z življenjem.

Tvoja misija? Nič drugega, kot rešiti Urško!

A pozor, zraka v podmornici je le za 60 minut!

POSEBNOST! Na voljo sta DVE IDENTIČNI PODMORNICI, da se lahko enakovredno pomerita dve ekipi. Ob rezervaciji preprosto rezerviraj dve sobi v istem terminu – ali pa odigraj le eno, kot običajen escape room.

Prostor za navdušujoča prednovoletna druženja!

Poleg novih iger pa bo na dodatnih 350m2 bo dovolj prostora, da na spored ponovno uvrstimo igro Sensperience, v prostorni dnevni sobi pa se bodo lahko odvijali tudi drugi programi;  delavnice kot Escape (Work)shop, timbildingi ali zabavna (prednovoletna) druženja (Mystery Kviz, Winesperience Art, LARP itd), ki jih lahko nadgradimo tudi s cateringom.

PIŠI NAM >>

Igriva prednovoletna druženja? Timbilding ali praznovanje?

Prednovoletni termini se hitro polnijo, pohiti z rezervacijo!

info@enigmarium.si ali 031 33 44 88!

PIŠI NAM >>

NAGRADNA IGRA

ENIGMARIUM NA FACEBOOKU >>

NAGRADNA IGRA NA FACEBOOKU

Za največje navdušence na našem Facebooku do petka do 12.00 ure  poteka nagradna igra za gratis termin v vsaki od novih sob:  napišite, kaj zabavnega se vam je zgodilo v igrah pobega (ne izdajte kod in skrivnosti) in dvema, ki bosta prejela največ všečkov podarimo gratis obisk!
ENIGMARIUM NA FACEBOOKU >>