Nori dnevi in neprespane noči! Smo tik pred odprtjem dodatnega centra zabave na Trdinovi ulici, kjer pripravljamo 4 nova doživetja. Ne zgolj nova, želimo si kreirati najboljše igre pobega, povezane z lokalnimi miti in legendami (to je postalo že nekakšen Enigmariumov podpis) v regiji. Kreirati želimo nova vseprevzemajoča, ultimativna doživetja, ki vas bodo odpeljala daleč od vsakodnevne rutine! Velika obljuba nam ne da spati.

Prva reč, ki jo lahko sporočimo, je da smo včeraj uspešno ponovno obudili Sensperience – igro z najglobljo igralno izkušnjo, kar si jih lahko zamislite (in to dobesedno). Sensperience se je vrnil, v novembru je na voljo omejeno število terminov  – že na novi lokaciji Trdinova 4. Več >> sensperience.com

In – danes smo se zbudili ob najboljši novici, ki jo lahko dobimo kot dizajnerji “real-life” iger: naša igra Cirkus je nominirana med najboljše igre pobega na svetu na lestvici Terpeca!

To je veliko priznanje. Nominacija pomeni, da je en ali več nominatorjev izbralo Cirkus za eno od 15 najboljših iger, kar so jih odigrali. Vsak posameznik lahko 15 iger, s katerimi nima nobene poslovne ali osebne povezave. Nominatorji so res pravi entuziasti in preverjeno le tisti, ki lahko dokažejo, da so odigrali vsaj 200 escape room iger. Uvrstiti se na listo “Top 15”  pri tako predanih igralcih, ki potujejo po svetu, da bi igrali najboljše igre, je res velika reč, ki nam poplača vse neprespane noči.

Neskončno veseli smo, da ima sedaj Enigmarium na Terpeca listi že dve igri – poleg Cirkusa je bil lani uvrščen tudi mariborski Casino.  Enigmarium je tako podpisan pod edini dve slovenski igri, ki sta se uspeli uvrstiti.  Počakajte samo, da se odpre novi center, tam imamo še veliko asov v rokavu!

PS: Spremljajte naš FB in IG, zna se zgoditi, da bomo iskali betatesterje.