V Enigmariumu z vsem srcem živimo, ljubimo, ustvarjamo in dihamo “real-life” doživetja. Kreiramo navdušujoče  igre, ki jih lahko v normalnih časih  s prijatelji v živo odigrate v najbolj priljubljenih sobah  pobega po vsej Sloveniji.  Verjamemo, da se v njih kmalu spet vidimo – še posebej nestrpno vas čaka naša nova, brez dvoma najvznemirljivejša (in nora) soba Cirkus.       

Ko je epidemija naše igre obsodila na 100 dni samote in se nam je svet postavil na glavo, smo se na glavo postavili tudi mi  in obrnili koncept:

… če vi ne morete k nam, naše igre pridejo k vam! 

Kar DVE različni igri “escape room”  lahko odigrate na daljavo že danes. S pomočjo avatarja (gamemasterja s kamero), ki je v sobi namesto vas,  vi pa ga usmerjate preko ZOOMa, se lahko družite in noro zabavate kar iz vaših dnevnih sob!

Poleg escape room iger “Odrešitev: Čudežni stroj” in “Kuhinja Maestra Luigija” se vam lahko naježijo dlačice tudi v spletni različici interaktivne dramske igre Sensperience.

Razvili smo tudi nove – online  programe za večje skupine in v teh dneh prisrčno nasmejali kup  razigranih skupin. Celo Božički so igrali z nami in dokazali, da so teambuildingi, družinska druženja, petkovi večeri in celo rojstni dnevi  lahko noro zabavni tudi v spletni različici!

ONLINE DOŽIVETJA za pare, družine in prijatelje

“ČUDEŽNI STROJ” – ESCAPE ROOM NA DALJAVO

Slavni izumitelj, inženir Alojzij P. Čuden je svoje življenje in delo posvetil odkrivanju naprave, s katero bi se dalo preprečiti potrese. Občutljive naprave so zaznale, da se pod ljubljanskim gradom prebuja starodavni, že vrsto let speči zmaj. Zamah z njegovim repom lahko sproži potres, zato je edina rešitev, da se prebijete v izumiteljevo stanovanje in vključite Čudežni stroj, še preden bo prepozno. Vam bo uspelo rešiti Ljubljano?

SENSPERIENCE® – INTERAKTIVNA ONLINE DRAMA

V namišljenem svetu, ki bo oživel v vaši glavi s pomočjo opisov in glasovnega vodenja vašega gamemastra boste vi tisti, ki boste narekovali, kako naj se igra odvija. Vsaka igra je povsem eskluzivno doživetje, kjer je razplet odvisen le od odločitev vaše ekipe.

Tu ni šifer, kod ali napačnih odločitev. Med seboj se boste lahko posvetovali in narekovali potek. Kot da bi v gledališču igrali le za vas, z vami v vlogi režiserja!

“MAESTROV RECEPT”  ESCAPE ROOM NA DALJAVO

Slavni kuhar Maestro Luigi je slovel po čudežni omaki za testenine, ki je osrečila vsakogar, ki jo je poskusil. Toda za recept so izvedeli zlikovci. Do recepta se želijo dokopati za vsako ceno in se, do zob oboroženi z vlomilskim orodjem, pravkar peljejo proti Luigijevi kuhinji v centru Ljubljane. Maestro Luigi je recept dobro skril in zakriptiral, a edina rešitev je, da recept najdete še preden prispejo zlikovci. Vam bo uspelo rešiti recept in  narediti svet spet srečen?

… tudi za večje družbe, podjetja, šole in teambuildinge!

Skrivnostna ladja NAUTILUS – zabavna teambuilding escape igra na daljavo

Zabaven teambuilding program, ki poteka preko platforme Zoom, združuje ekipno reševanje zabavnih nalog v slogu Enigmariumovih escape room iger ter dobro mero tekmovanja, sodelovanja  in iznajdljivosti na poti na skrivnostno ladjo.

PIRAMIDA – online ugankarska igra za velike skupine

Tri strani starodavne Piramide, trije vhodi, tri poti do skupne rešitve! Kultna igra kreatorja Lee Ballana iz Izraela je nastala v času izolacije kot potrditev,  da fizična razdalja med igralci ni pomanjkljivost, temveč celo prednost!  Čaka vas veliko smeha, improvizacije  in “AHA”  trenutkov!

Postani porotnik v interaktivni online drami “THE VERDICT”

Doživite dramatično prvoosebno igralno izkušnjo – postanite porotnik! Izvrstna dramska igra izpod peresa ekipe Logic Locks iz Amsterdama,  sodi med mednarodne uspešnice!  Igro priporočamo ekipam, ki iščejo globja doživetja in izzive in jih ni strah hoje po robu moralnih in etičnih odločitev.

Če ti ne moreš priti k nam –naj pridejo naše igre k tebi!

Pokliči na 031 33 44 88 ali piši na info@enigmarium.si  in rezerviraj nepozabno doživetje!