Najboljši “escape” pred dolgčasom = strašno hude in grozno napete igre v Enigmariumu! 

V prazničnih, počitniških, mračnih in temačnih dneh ni boljšega pobega od rutine kot obisk Enigmariuma v Ljubljani, Mariboru, Laškem, Murski soboti ali Zagrebu (od 11.11. tudi v Slovenj Gradcu).  V dneh počitnic, čarovnic in mrličev se bomo še posebej potrudili, da bo še bolj grozno napeto in strašno zabavno. 

Seveda vam ne moremo izdati, kaj vas čaka  …  lahko pa pridete in občutite vznemirljivost nepričakovanega 🙂

Poleg napetih iger pobega tokrat posebej izpostavljamo najverjetneje najboljši escape room v Sloveniji, igro “(od)Rešitev, ki je kot prva soba pobega davnega leta 2014 očarala največ obiskovalcev. Kljub temu, da danes sodi med igre generacije 1.0, pa jo je odlikoval izvrsten in raznolik gameflov ter odlični izzivi in si je po mnenju mnogih obiskovalec prislužila naziv najboljša soba pobega v Sloveniji. Medtem je Enigmarium zasnoval 25+ različnih projektov igrifikacije (tudi igre same niso hotele ostati zaklenjene v sobah in se razvijajo tudi izven njih), in igre so vse bolj dramaturško in scenografsko izpopolnjene, polne unikatnih gadgetov, ki jih razvija naš EscapeLab, in ki zagotavljajo, da je vsaka nova soba nov presežek.  zato je nastopil čas, da je naša prva soba dobila novo epizodo ter tako dobro novo igro, da si bo brez zadrege upala nadomestiti dosedaj najboljši escape room.

Predstavljamo torej (od)Rešitev 2: Čudežni stroj!

V povsem novi epizodi najbolj priljubljene sobe v Sloveniji, vas čakajo novi izzivi, kot jih še niste videli. Slavni izumitelj, inženir Alojzij P. Čuden je svoje življenje in delo posvetil odkrivanju naprave, s katero bi se dalo preprečiti potrese. Občutljive naprave so namreč zaznale, da se bliža nov potres in edina rešitev je, da se prebijete v njegov kabinet in vključite Čudežni stroj, še preden bo prepozno.

No, in kateri escape room oziroma katera soba pobega je najboljša po vašem mnenju? Dokler ne odigrate vseh, tega pač ne morete zagotovo vedeti 🙂

Lahko pa kliknete na www.escape-room.si in v meniju na zavihku lokacije/igre izberete nov izziv 🙂