Predstavljamo pet top zabavnih, norih in vznemirljivih doživetij, ki jih med počitnicami ne smeš zamuditi!

Pobegni od dolgčasa, spoznaj nove ljudi in doživi mesto na drugačen način!

ESCAPE ROOM ENIGMARIUM®

Najboljsi-escape-roomSi že odkril najbolj zabavno pustolovsko igro, kjer si TI v glavni vlogi? V najbolj priljubljenem centru (TripAdvisor NO. 1 / escape games) Escape Room Enigmarium® v centru Ljubljane te čaka sedem izvirnih in vznemirljivih tematskih sob pobega. Napete zgodbea, domišljena dramaturgija ter raznoliki izzivi za vso ekipo zagotavljajo nepozabno doživetje. Zabava 100% zagotovljena!

PS: Kar pet noro vznemirljivih iger te čaka tudi v največjem escape room centru v Sloveniji, v Enigmariumu v Mariboru. Si že odigral naše igre v v Mariboru,  v Laškem,  v Murski soboti, v Slovenj Gradcu, na Vurberku, v Slovenski Bistrici, v Goriških Brdih in v Zagrebu?

031 33 44 88 | www.escape-room.si

UNLOCK® Ljubljana – pustolovska igra

https://escape-room.si/wp-content/uploads/2019/06/escape-room-outdoor-unlock-best-thing-to-do-ljubljana.jpgOdkrij skrivnosti mesta v napeti escape igri na prostem. S pomočjo skrivnostne, sedemkrat zapečatene knjige tajnega združenja, ki smo jo našli med prenovo meščanskega stanovanja, boš spoznaval skrivnosti nekdanjih mestnih veljakov in se ob raziskovanju starega mestega jedra izvrstno zabaval! Ti bo uspelo razkriti, kakšno sporočilo skriva skrivnostna knjiga?

Ali veš, da lahko zunanjo escape igro Unlock by Enigmarium odigraš tudi v Laškem, v Tolminu, v Slovenj Gradcu, v Mariboru, Slovenski Bistrici, na Bledu  in v Zagrebu? Odličen način, da raziščeš mesto in sproti mimogrede spoznaš še nekaj skritih zgodovinskih dejstev .)

031 33 44 88 | www.unlock-ljubljana.si

SENSPERIENCE® by Enigmarium®

sensperience escape game immersive best things to do in LjubljanaimmersiveDobrodošel v edinstveni igri, kjer senzorično gledališče sreča igro pobega. S prevezanimi očmi boš sede na udobnem stolu zaživel v svetu, kjer ni omejitev in napačnih odločitev. Slišal boš zvoke, vonjal vonjave, uporabljal predmete in srečeval žive igralce. Vse bo odvisno le od tvojih odločitev – ti bo uspelo rešiti svet pred pogubnim virusom? Čaka te najgloblja igralna izkušnja, kar si jih lahko zamisliš. Dobesedno.

Igro Sensperience lahko doživiš tudi v Enigmariumu v Zagrebu!

Trdinova 4 | 031 33 44 88 |www.sensperience.com

WINESPERIENCE® ART

WINESPERIENCE® ART

V inovativni delavnici se ob zabavnem in ustvarjalnem druženju prelevite v pravega slikarja in poznavalca vin. Koncept druženja in slikanja smo nadgradili s spoznavanjem slovenskega vinskega bogastva. Vse, kar potrebujete – od platna do čopiča vas čaka na lokaciji, vi samo rezervirajte termin in se pripravite na zabavno doživetje!

Trdinova 4 | 031 33 44 88 | https://winesperience.si/

OSVOBODI ZMAJA na Ljubljanskem gradu

escape-Ljubljana-escape-castle-best things to do in LJubljanaSte pripravljeni na izvirno adrenalinsko pustolovščino z elementi igre »escape room« in to v skritih kotičkih, ki jih javnost še ni videla v pravem, srednejveškem gradu?

Enigmarium® je za Ljubljanski Grad zasnoval igro Grajski pobeg, napeto pustolovsko igro, v kateri boš na igriv način spoznaval mestno zgodovino, in morda celo rešil zmaja, ki se je pred davnimi časi tu udrl v zemljo.Ugledni raziskovalci so namreč neznansko globoko pod površino zaznali šibek utrip življenja. Je morda na dnu brezna zmaj? A le kdo bi ga lahko oživil?

od 13€ / osebo | 2 – 4 igralci |Info center Ljubljanski grad | 01 306 42 93 | www.ljubljanskigrad.si

PSsst: Kmalu bomo presenetili z novimi izzivi in velikimi presenečenji! Spremljaj nas na naši Facebook strani.