Počitnice so razdeljene na dva dela samo zato, da si lahko ljubitelji escape roomov  vzamete čas in se preizkusite v vlogi prekanjenih detektivov, zvitih vohunov in pogumnih raziskovalcev in odigrate igre pobega Enigmarium® tudi v drugih mestih.  

Štajerce prisrčno vabimo na pobege iz izvrstnih ljubljanskih sob odRešitev, mUčilnica, Luigijeva kuhinja, Francescov atelje ter Escape Igloo na Trdinovi 8 ter sobe **Profesorjeva skrivnost na Poljanski 11, ali pa se preskusite v zabavni urbani pustolovščini UNLOCK Ljubljana, ki poteka po starem mestnem jedru. 

Ljubljančani lahko preizkusite najbolje ocenjeno sobo  dr. Hannibala  v Mariboru (portal escaperoomsmaster.com)  na Vetrinjski ulici 8, ali pa tri fantastične sobe pobega na Turnerjevi 17: Hostel “Shining”, Ω virus outbreak, Redlight Casino 

Skočite lahko tudi v Zagreb – prav v samem centru mesta, na mestni promenadi vas v Escape Room Enigmarium v Zagrebu čaka ena najboljših sob v Evropi (ocene na TripAdvisorju). Odpotujte 300 let nazaj in v res zabavni igri, ki temelji na resnični zgodbi, rešite lepo Barico, obtoženo čarovništva, z grmade.

Ker letos na žalost zaradi pomanjkanja snega Escape Igloo®ja iz pravega snega v Kranjski Gori ne moremo postaviti, vse smučarje vabimo, da obiščete Slovenski Planinski muzej v bližnji Mojstrani in se odpravite na igrivo pot doživetij z imenom »Pobeg v bivak«, ki smo jo pionirsko zasnovali in realizirali prav v Enigmarium®u!

Pokličite 031 33 44 88 ali nam napišite e-mail na info@escape-room.si  in rezerviramo vam termin v kateri koli sobi Enigmarium.

**POSEBNO OPOZORILO za vse, ki še niste odigrali sobe PROFESORJEVA SKRIVNOST na Poljanski ulici 11 – igro lahko odigrate v Ljubljani le še do sredine aprila. Spremljajte našo stran, pripravljamo nova presenečenja!