Pridruži se ekipi Enigmarium extraordinary experiences, trendsetterja in  kreatorja priljubljenih igrificiranih doživetij; od sob pobega do igrifikacije gradov, muzejev, mestnih središč, dogodkov … na več kot 20 lokacijah v treh državah!

V naši centralni poslovalnici v Escape room centru Enigmarium na Trdinovi 8 v Ljubljani iščemo okrepitve naše super ekipe – »escape room managerja« ter »gamemastre«

Imaš rad/-a zabavne izzive? Se najdeš v spodnjih točkah?

  • Lahko rešiš vse ali skoraj čisto vse?

Čar prirejanja dogodkov je v tem, da so neponovljivi. Dogaja se tukaj in zdaj in zato se mora vsakič odviti po predvidenem planu. A včasih nas življenje preseneti, takrat pa nastopijo tvoje improvizacijske vrline, inovativnosti in iznajdljivost.

  • Rad spoznavaš nova znanja?

Če se po tvojih žilah pretaka kanček pustolovske krvi, si zagotovo pravi za nas. Sploh, če rad spoznavaš nova znanja in tehnologije

  • Ti jezik dobro teče (tudi na družbenih omrežjih)?

Si komunikativen in poln kreativnih domislic? Angleščina ni problem?

Prijavi se čimprej, čaka te zanimivo, zabavno in dinamično delo z navdušenimi obiskovalci, igrivi izzivi ter povezana ekipa, ki si med seboj rada priskoči na pomoč.

 

GAMEMASTER (m/ž)

»Gamemaster« je ključna oseba, ki obisk sobe pobega spremeni v nepozabno doživetje. Ekipo spremlja od prihoda, prijazno pozdravi, poklepeta, razloži pravila in ekipo pripravi na misijo, ki jih čaka v sobi. Tempo igre budno spremlja in ob pravem času in na pravem mestu pomaga z namigom, da ekipi v zadnjem hipu uspe razrešiti vse naloge in navdušeno prihiteti iz sobe – in se k nam radi vračajo. Po igri in »debriefingu« z ekipo sobo pripravi na novo skupino ter poskrbi za administrativni del, vezan na doživetje.

Če si komunikativen, iznajdljiv, ljubiš igrive izzive in igre pobega, tekoče govoriš vsaj en tuj jezik in imaš dovolj časa – glavnina terminov običajno poteka v času, ko ni predavanj –  je pozicija Gamemaster idealno študentsko ali honorarno delo (s potencialom, da preraste v redno zaposlitev).

 

ESCAPE ROOM MANAGER (m/ž)

»Escape room manager« skrbi za poslovanje lokacije, vodi tako poslovalnico kot ekipo, organizira delo, pisno in ustno komunicira z igralci, vodi in organizira dogodke, pripravlja poročila. Odgovoren je za blaganjo, usklajuje zaloge in naroča material ter kreativno sodeluje pri razvoju novih doživetij, marketingu ter komunikaciji na nivoju znamke.

Pogoji: znanje tujih jezikov, vozniški izpit B kategorije

Nudimo redno delovno razmerje s polnim delovnim člasom za določen čas 12 mesecev, s poskusno dobo treh mesecev in možnostjo podaljšanja za nedoločen čas / k prijavi vabljeni tudi študentje absolventi ali podjetniki (s.p.).

Svoj življenjepis skupaj s kreativno predstavitvijo, zakaj si pravi/-a za nas pošlji do petka, 20. 5. 2022 na info@escape-room.si s pripisom, za katero izmed pozicij se prijavljaš.