Najbolj priljubljene igre, teambuildingi in zabavna druženja zdaj online!

Teambuildingi, družinska druženja, petkovi večeri in celo rojstni dnevi so lahko noro zabavni tudi v času izolacije!

Izberite med  najbolj priljubljenimi online escape room igrami in pobegnite od dolgčasa!  

REMOTE “ODREŠITEV” – ESCAPE ROOM NA DALJAVO

Novo doživetje pobega iz sobe – prva in edina remote soba pobega v Sloveniji je igra, kjer vaš game master postane vaš avatar in se poda v enega najboljših escape roomov namesto vas.  Vi in vaša ekipa  ga usmerjate in rešujete uganke od daleč, iz domačih naslanjačev, preko aplikacije “Zoom”.

SENSPERIENCE® – INTERAKTIVNA ONLINE DRAMA

Interaktivno dramsko igro »Sensperience« smo priredili tako, da jo zdaj lahko preko aplikacije »Zoom«  – v avdio različici, s pokritimi očmi – lahko odigrate skupaj, čeprav ste vsak v svoji sobi.  Vi boste tisti, ki usmerjate igralce v napeti igri, ki bo oživela v vaši domišljiji. Sensperience® je brez dvoma najgloblja igralna izkušnja, kar jih lahko doživite.

OTOK – igra pobega v tvoji sobi – »ESCAPE ROOM IN A BOOK«

Kultna online escape room igra “OTOK – igra pobega v tvoji sobi”, ki smo jo kreirali  v prvem tednu pomladanske izolacije, da bi vam skrajšali čas, ko smo bili zaklenjeni v svojih sobah – zdaj tudi v knjižni obliki! Igrate jo lahko sami, z družino ali s prijatelji, vsak dan eno poglavje ali na en mah.  Knjiga je tudi super darilo! 

... nadzabavni programi tudi za večje skupine, podjetja, teambuildinge!

Pišite nam ali nas pokličite na 031 33 44 88 in našli bomo pravi program za vašo ekipo!

Skrivnostna ladja NAUTILUS – zabavna teambuilding escape igra na daljavo

Zabaven teambuilding program, ki poteka preko platforme Zoom, združuje ekipno reševanje zabavnih nalog v slogu Enigmariumovih escape room iger ter dobro mero tekmovanja, sodelovanja  in iznajdljivosti na poti na skrivnostno ladjo. 

Postani porotnik v interaktivni online drami “THE VERDICT”

Doživite dramatično prvoosebno igralno izkušnjo – postanite porotnik! Izvrstna dramska igra izpod peresa ekipe Logic Locks iz Amsterdama,  sodi med mednarodne uspešnice!  Igro priporočamo ekipam, ki iščejo globja doživetja in izzive in jih ni strah hoje po robu moralnih in etičnih odločitev.

PIRAMIDA – online ugankarska igra za velike skupine

Tri strani starodavne Piramide, trije vhodi, tri poti do skupne rešitve! Kultna igra kreatorja Lee Ballana iz Izraela je nastala v času izolacije kot potrditev,  da fizična razdalja med igralci ni pomanjkljivost, temveč celo prednost!  Čaka vas veliko smeha, improvizacije  in “AHA”  trenutkov!

Pišite nam!

Pokličite nas na 031 33 44 88 ali nam pišite - pričarali vam bomo nepozabno doživetje!

P.S. Decemberski termini se hitro polnijo.
Pišite nam!

Iščete pravo idejo za novoletna darila?

DARILNI BON ENIGMARIUM Namesto stvari lahko podarite navdušujoče doživetje!  Z darilnim bonom Enigmarium bodo trenutki v družbi vaših najdražjih nepozabni. KLIK >>