V Escape Room Enigmarium smo med časom karantene v duhu pobude #ostanidoma zasnovali brezplačno spletno igro sobe pobega »OTOK – igra pobega v tvoji sobi« – zaradi igrifikacije vsebine je mailing odprlo kar 91% prejemnikov!

V času, ko smo morali ostati zaklenjeni v svojih sobah, smo v Enigmariumu sklenili, da bomo svoje igralce pozabavali na način, ki ga najbolje poznajo. Zasnovali smo inovativen, avtorski koncept online escape room igre.

Naročniki igre so vsak dan – od ponedeljka do nedelje  – po e-pošti prejeli eno poglavje napete igre. Če se jim je uspelo prebiti do konca poglavja in rešiti naloge in uganke, so dobili geslo, s katerim so lahko odklenili naslednje poglavje.

Igro »OTOK – igra pobega v tvoji sobi« – je odigralo več tisoč igralcev v Sloveniji in na Hrvaškem.

»Igralci pošiljajo zahvalna sporočila, saj jim igra krajša čas v izolaciji. Najbolj pa smo veseli, da pravijo, da se bodo po končani epidemiji radi vrnili v naše igre« pravi Nataša Potočnik iz Enigmariuma, ter doda: “Prav tako smo se ponovno prepričali, da pravzaradi uporabe igrifikacije naše mailinge odpre več kot 91% prejemnikov, ter da igralci med seboj delijo igro – vsak mail se prepošlje od pet do osemkrat, kar potrjuje, da je uproraba igrifikacije odličen način za utrjevanje odnosov in aktivacijo strank, kupcev ali uporabnikov.”  ** 

Ključna prednost Enigmariuma je prav v tem, da  nenehno razvijamo povsem sveže in izvirne koncepte – ne gre več za pobeg iz sobe, temveč za kratek pobeg od resničnega sveta.

Prav zato v teh časih, ko se morda marsikdo ne upa organizirati večjega druženja, razvijamo inovativno online igro:

ZOOM ONLINE ESCAPE ROOM IGRA na daljavo »NAUTILUS«

»Nautilus« ali »Igra pobega v tvoji sobi« je idealna rešitev za timbildinge na daljavo, v kateri se igralci pri reševanju napetih izzivov še tesneje povežejo, krepijo teamske kometence in ob tem nadvse zabavajo, čeprav niso na isti lokaciji.

»Nautilus« je igra, ki poteka preko aplikacije ZOOM in igralce popelje v domišljijski svet, kjer morajo s skupnimi močmi v eni uri odkriti skrivnost in narediti svet lepši.

V domišljeni zgodbo ter pri raznolikih preizkusih pride na svoj račun vsak član ekipe, igralci pa se med seboj še bolj povežejo. Pišite nam za več informacij >> info@enigmarium.si 

—–

** O igri so pisali tudi v MM: https://www.marketingmagazin.si/aktualno/ne-gre-vec-za-pobeg-iz-sobe-temvec-iz-resnicnosti

Ter na portalu Slovenia.info https://www.slovenia.info/sl/novinarsko-sredisce/novice/12268-delimonavdihujocezgodbe-slovenskega-turizma