Kmalu (18. septembra) bo devet let odkar smo odprli prvo sobo pobega v Ljubljani! In prvo leto odkar smo poleg centra izjemnih escape room iger na Trdinovi 8 odprli vrata dodatnega centra “Enigmarium Extraordinary Experiences®” na Trdinovi 4, kjer je prostor poleg treh novih sob pobega našla tudi najbolj vznemirljiva igra, kar si jih morete zamisliti – Sensperience –  in v katerem so svoj prostor našli tudi igrivi slikarski dogodki Winesperience.
Če septembra iščete (poleg naših priljubljenih iger pobega v Sloveniji in na Hrvaškem, in mestnih iger Unlock) še kak drugačen izziv, imamo še drugačnih idej 🙂

Kaj je Sensperience®?

To ni escape room, tu ni kod, šifer, ključavnic. To ni klasično gledališče. To je zelo posebno 90 minutno, ekskluzivno (ne)gledališko doživetje, ki se ga odigra sede, s prevezo čez oči. Brez skrbi, svet okoli vas se bo pred vami hitro prikazal povsem v jasnih slikah, ko boste zaslišali glas moderatorja, ki vam bo opisal okolico, v kateri se nahajate. Slišali boste zvoke, vonjali vonjave, se dotikali predmetov in se pogovarjali z osebami, ki jih boste srečali v igri, zato se bo svet povsem realistično naslikal pred vašimi očmi. A tu gre še za veliko več: vi boste tisti, ki boste z vašimi navodili odločali, kam se bo igra odvila. Dramski igralci v igri se bodo povsem prilagodili vašim napotkom. V tej igri ste režiser vi in vaša ekipa. In le od vas bo odvisna usoda sveta.

Gre za preplet senzoričnega gledališča z elementi escape room igre in prepričani smo, da gre za najglobljo igralno izkušnjo, kar si jih lahko zamislite. Ni igralca, ki po igri ne bi povedal, da ga je povsem prevzela, saj na dejstvo, da imaš prevezo čez oči, pozabiš v prvih nekaj minutah. Več na https://sensperience.com

Kdaj in kje?

To ekskluzivno igro, ki jo igramo samo za vas in vašo ekipo, lahko v živo odigrate izključno le v Ljubljani.  Igro se lahko igra v skupini od 2 – 4 igralcev (z doplačilom za petega ali največ šestega), ob obvezni vnaprejšnji rezervaciji termin preko spletne strani: info@escape-room.si 

Ker v Sensperiencu nastopajo profesionalni igralci, je vsak mesec na voljo le omejeno število predstav. 

Pobrskajte med našimi timbilding programi >>

In kaj je Winesperience®?

In kaj je WINESPERIENCE® ART?

V inovativni delavnici WINESPERIENCE® ART se ob zabavnem in ustvarjalnem druženju prelevite v pravega slikarja in poznavalca vin.

Priljubljen koncept druženja in slikanja, smo v Enigmariumu nadgradili s spoznavanjem slovenskega vinskega bogastva. Čaka vas igrivo doživetje pod izkušenim umetniškim vodstvom (brez skrbi, vodimo vas korak za korakom), obogatenim s spoznavanjem vin in druženja z novimi prijatelji.

Obljubljamo vam da boste, tudi če niste v roki držali čopiča že od osnovne šole, naslikali krasno akrilno sliko, ki jo boste ponosno odnesli domov! .

Vse, kar potrebujete – od platna, barv, predpasnika, in čopiča vas čaka na lokaciji, vi samo rezervirajte termin in se pripravite na zabavno in sproščujoče doživetje, ki ga mnogi imenujejo kar “nova joga”.

 Kje in kdaj?

Če prirejate timbilding, praznujete rojstni dan ali bi na ta način praznovali dekliščino ali fantovščino skupaj najdemo termin, lokacija pa je lahko pri nas v  Enigmariumu na Trdinovi 4, ali na lokaciji po vašem izboru. Motiv, ki ga bomo slikali na vašem dogodku seveda izberemo skupaj.

Razpisani pa so tudi odprti termini slikanja in okušanja, odlični za druženje in spoznavanje novih prijateljev, ki potekajo enkrat na tri tedne na Trdinovi 4.

Termini za Winesperience do konca leta 2023

  • Nedelja 10.09.2023 ob 19.00 uri

  • Nedelja 1.10.2023 ob 19.00 uri

  • Sreda 18.10.2023 ob 19.00 uri

  • Nedelja 12.11.2023 ob 19.00 uri

  • Sreda 29.11.2023 ob 19.00 uri

  • Nedelja 17.12.2023 ob 19.00 uri

Ker je število mest omejeno, vas naprošamo za vnaprešnjo prijavo na info@winesperience.si.

PS: prva delavnica je že to nedeljo in nekaj mest je še na voljo.

Iščete nekaj drugega? 

Timbilding, zabavno druženje, nepozaben rojstni dan?

Za večje skupine rezerviramo celoten center in uskladimo termine tako, da s pobegi pričnete hkrati, čas dogodka podaljšamo in nadgradimo s personificirano uganko, po pobegih je na razpolago naš prostor za druženje (možen catering).

Krepitev timskih kompetenc lahko še dodatno utrdi delavnica Escape (Work)Shop – na volj pa je še več igrificirani teambuilding programov in zabavnih druženj  >

Pobrskajte med našimi timbilding programi >>