ESCAPE ROOM V TRSTU!

S ponosom sporočamo, da je prav DANES odprl vrata naš nov Escape room Enigmarium® Trieste – prvi escape room na severu Italije, v strogem centru Trsta,  točno nasproti veleblagovnic UPIM in COIN – na naslovu Piazza Silvio Benco 4.

Vabimo vas, da se tudi sami prepričate in preizkusite našo najnovejšo sobo: SKRIVNOSTNO KUHINJO MAESTRA LUIGIJA – ultimativno doživetje, kjer bodo na preizkušnji vse vaše spretnosti in čutila, predvsem pa sodelovanje in timski duh! Obljubljamo vam nepozabno doživetje, saj smo v peti sobi po vrsti združili vse izkušnje in znanje in naredili spet povsem unikatno in drugačno, originalno in izvirno pustolovščino! Vaša misija:

Slavni kuhar, maestro Luigi je slovel po svoji čudoviti omaki za testenine, ki je osrečila vsakogar, ki jo je poskusil. Ko so zanjo izvedeli mafijci, so se želeli dokopati do recepta. Maesto Luigi je recept skril in zakriptiral, potem pa neke noči izginil.  Vaša naloga je, da pohitite in še preden pride mafija, dešifirate recept – ter naredite svet spet srečen!

Termin v SKRIVNOSTNI KUHINJI MAESTRA LUIGIJA lahko rezervirate preko www.escape-room.it ali telefona: +39 040 634 941.  Naši gamemastri govorijo slovensko, italijansko in angleško, brez skrbi!  Le za parkiranje si v Trstu vzemite dovolj časa, priporočamo parkiranje ob obali in kratek sprehod do nas.

Za vse naše prijatelje smo pripravili posebno promocijsko akcijo. Pište nam, oz. povšečkajte našo FB stran in nam napišite zasebno sporočilo: https://www.facebook.com/escape.room.si –  poslali vam bomo skrivno kodo, s katero lahko do konca junija obiščete sobo v Trstu po enaki ceni, kot velja v Ljubljani.

A to ni edina vesela novica dneva! Zjutraj smo izvedeli, da je naš Escape Igloo® prejel nagrado SNOVALEC 2015 >> VEČ >>