Preženite deževno vreme in se pridite pozabavat v najbolj priljubljene sobe pobega Enigmarium® v Ljubljani in Mariboru!

Pri nas je vedno sončno – dežujejo le DARILA!

V počitniških dneh vsako skupino čaka lepo darilo, ki vam bo krajšalo čas tudi v naslednjih dneh. 

escape

DARILO? NE ČAKAJTE – REZERVIRAJTE >>

—–

Ideja za počitniški izlet! Obiščite našo deseto sobo pobega v Zagrebu, ultimativno 5D doživetje v zgodbi, povsem zliti z mestno zgodovino:

SKRIVOSTNI PRIMER ZAGREBŠKE ČAROVNICE

Odkrijte resnično zgodbo o prelepi, nedolžni trgovki Barici Cindek in se vrnite v mračno 18. stoletje. Barico so obtožili čarovništva in zaprta je v grajski ječi. Preti ji sežig na grmadi. Njena usoda je v vaših rokah. Boste našli prehod skozi čas in rešili lepo Barico pred plameni? Ali pa se bo zgodovina spremenila za vedno?

V Zagrebu se boste na poti do naše najnaprednejše sobe pobega sprehodili po priljubljeni mestni promenadi, saj Enigmarium® v Zagrebu zaklepa svoja vrata prav v starem mestnem jedru, na križišču Tkalčičeve ulice in Krvavega mostu. Super izlet!

REŠI LEPO BARICO Z GRMADE >>

—–

Izziv: ESCAPE ROOMARATON!

zemljevid-600

Iščemo najboljše detektive! Je morda med vami kak junak, ki je odigral že vseh deset sob pobega v treh državah EU? Ljubljana (4), Maribor (1), Kranjska Gora (1), Trst (2), Pula (1), Zagreb (1)? Pišite nam, presenetili vas bomo 🙂

—-

Bi se preizkusili kot “GAMEMASTER”?

Dragi študentje in študentke! Si želite nadeti majico z napisom “GAMEMASTER” in zablesteti v zabavni vlogi voditelja igre – ob tem pa še kaj zaslužiti? Pridružite se nam!
Namig: klasičen CV je sicer koristen, še raje pa bomo prebrali kak duhovit stavek ali dva o tem, zakaj ste prav vi naravnost rojeni za to vlogo! Pišite nam čimprej >>