Postani prvak escape roomaratona in prvi odigraj novo sobo pobega: Cirkus®!

ENIGMARIUM® prazuje šesti rojstni dan v Ljubljani, peti rojstni dan v Mariboru in ob 1. oktobru – mednarodnemu dnevu sob pobega –  prireja prvi ESCAPE ROOMARATON.

V tednu  med 1. in 10.10.2020 bomo iskali ekipo, ki bo v tednu dni odigrala največ naših escape room iger ter ji podelili priznanje PRVAK prvega escape roomaratona* ter prvo – častno – vstopnico v našo najnovejšo sobo pobega Cirkus® v Ljubljani! Vse ekipe, ki bodo v tem času odigrale katerokoli od naših iger pa pa bodo tekmovale tudi v žrebanju za zadnji VIP Betatest sobe Cirkus!

Pomerite se lahko v dvanajstih escape room Enigmarium® igrah v Ljubljani, v Mariboru, v Laškem in v Slovenj Gradcu !

Varna zabava, varna druženja in varni teambuildingi

V tej nenavadnih časih je morda prav format escape room iger (majhne skupine 2 do pet oseb, oz. največ šest) in dejstvo, da imamo na eni lokaciji več sob pobega (LJ 6 sob, MB 5 sob), lahko pravi odgovor za varen in zabaven team building tudi za večje skupine.

Tukaj LINK  lahko preverite, kako skrbimo za visoka varnostna in higienska merila, da se pri nas lahko zabavate varno in brez skrbi. Ob spoštovanju priporočil NIJZ in združenja Escape room dejavnosti GIZ ER.SI smo med drugim povečali čas med dvema terminoma, da se ekipe ne srečujejo in da sobe temeljito prezračimo in dezinficiramo. Namig: termini v prednovoletnem času se že polnijo, zato nas pokličite za rezervacijo.

Bi se raje družili na prostem? Ne spreglejte naših pustolovskih outdoor escape iger Unlock®, kjer lahko igra tudi do 150 oseb hkrati! Igro Unlock https://unlock.si/  lahko odigrate v Ljubljani, v Mariboru, v Laškem,  v Slovenj Gradcu, v Tolminu, v Slovenski Bistricina Bledu in v Zagrebu.  Najnovejša igra na Bledu, ki je še posebej zabavna zato, ker poteka z e-kolesi, je bila pravi hit letošnjega poletja!

Woohoo! Tri nove sobe pobega – cel cirkus!

V oktobru odpiramo kar tri nove sobe pobega!

V Ljubljani na Trdinovi 8 je svoj šotor končno postavil CIRKUS® – skrivnostni primer izginulega slona! V novem igrificiranem doživetju, ki tokrat vsebuje tudi elemente žive igre, boste v napeti igri stopili naravnost v čevlje cirkuškega ravnatelja, ki se mu je zgodilo nekaj osupljivega! Odpotovali boste v daljno preteklost, ko se je v Ljubljani, prav v parku poleg Trdinove v cirkusu Kludsky zgodilo nekaj nezaslišanega in rešili primer, ki bo spremenil tudi prihodnost. A pozor: morda po odigrani igri ne boste več taki kot prej. Več >>

V Slovenski Bistrici na Grajski ulici odpira vrata nova igra Pobeg iz rokodelske delavnice, kjer se sedanjost preplete z zgodovino, vas pa čaka pomembna misija – najti ključ do rešitve  Slovenske Bistrice. Več >>   

Escape room v Murski Soboti pa se – nekoliko prenovljen – seli in odpira vrata na novi lokaciji v Dvorcu Rakičan. Več >>

Novo: Teambuildingi, rojstni dnevi, dnevi dejavnosti tudi na daljavo!

Za vse tiste, ki v teh časih delate od doma ali celo v drugih državah, smo  zasnovali nove online teambuilding programe, ki potekajo preko platforme ZOOM, torej na daljavo.

V napeti, moderirani igri lahko do 30 igralcev popeljemo v domišljijski svet, kjer je prihodnost sveta odvisna le od vas. Posebej primerno za teame, ki zaradi dela na oddaljenih lokacijah pogrešajo druženje pa tudi za vse, ki se po prečkanju mej znajdete v karanteni. Brez zabave in druženja pač ne gre.

PIŠITE NAM ZA VEČ >>

—-

*Pravila escaperoomaratona:  Ob vsakem obisku sobe pobega Enigmarium v Sloveniji med 1.10.2020 in 8.10.2020 vsak polnoletni igralec prejme kupon za sodelovanje v nagradni igri. Izpolnjen kupon predate svojemu gamemastru, 15.10.2020 pa sledi žrebanje nagrajencev. Večkrat kot nas obiščete, več priložnosti imate za zmago!  Med vsemi kuponi bomo izžrebali 2 nagrajenca, ki bosta prejela betatest sobe pobega Cirkus za ekipo do 5 oseb. Betatestiranje se bo predvidoma izvajalo zadnji teden oktobra.

Posebna nagrada in naziv prvak escape roomaratona čaka tudi ekipo, ki bo med 1.10. in 8.10.2020 odigrala največ sob pobega Enigmarium v Sloveniji. Do najkasneje 14.10.2020 na info@escape-room.si pošljite fotografije svojih pobegov ob časih in kode rezezervacij iz tega maratonskega tedna, e-mail pa naslovite kot MARATONSKI TEDEN. Ekipo, ki nas je obiskala največkrat bomo povabili kot prve igralce nove sobe Cirkus. Če bo prišlo do izenačenega rezultata, zmaga ekipa, ki je za svoje pobege skupno potrebovala manj časa.

** in še zanimivost: kako smo razmišljali lansko leto ob prvem oktobru, ko o Covidu še ni bilo sledu …