NOV ESCAPE IGLOO® v Kranjski Gori!  Tudi letos vas v mesecu februarju na smučišču v Kranjski Gori  čaka povsem nova »escape room«  ali “pobeg iz sobe” preizkušnja in dobesedno najbolj »cool« igra na svetu!  

Prvi in edini Escape Igloo®  na svetu se v obliki razburljive pustolovske igre v igluju, narejenem iz pravega snega, tudi v letošnjem februarju vrača na smučišče v Kranjski Gori (www.escape-igloo.com)!  Naš prvi iglu, ki je februarja 2015 navduševal igralce, je prejel prestižno nagrado Snovalec 2015, ki ga za inovatiovnost v turizmu podeljuje Ministrstvo za Turizem in STO, Spirit Slovenia.  Letos vas čakajo povsem nove, še bolj zabavne preizkušnje! 

Zakaj  je Escape iglo  Enigmarium®  tako priljubljen?

Ker smo vse zanke, uganke in dramaturgijo izvirno zasnovali sami. Pripravili smo različne, povsem unikatne preizkušnje, ki še niso bile videne nikjer drugje, igro pa zasnovali tako, da da vsak član ekipe pride na svoj račun. Igra poteka na simbolnem nivoju, zato znanje tujih jezikov ni potrebno.  Naloga tekmovalcev je vv saki sobi drugačna. V igluju je naloga izredno pomembna:

Zemljo je zadel meteorit in vrgel svet s tečajev. Zemeljski magnetni pol se je prestavil v srce Kranjske Gore. Posledice so katastrofalne. Kompasovi igli se je zmešalo in prihaja nova ledena doba. Zemljo lahko reši le ekipa tistih, ki boste tako pogumni, pametni in spretni, da boste uspeli najti štiri ključne elemente ter planetu vrniti ravnovesje.  Vam bo uspelo rešiti svet?

Tega še ne vemo, obljubimo pa lahko,  da vas čaka nora in nepozabna dogodivščina in super zabava! 

Ekipa Escape Room Enigmarium® je septembra 2014 prva v Ljubljani predstavila nov in povsem originalen koncept preživljanja prostega časa – tudi danes najbolj priljubljene sobe pobega Escape room Enigmarium®. V manj kot letu dni smo kar štirimi unikatnimi sobami v Ljubljani postali ena najbolj vročih turističnih atrakcij, ter trendsetter v širši regiji: dve izvirni sobi smo namreč odprli Italiji, eno na Hrvaškem in v Mariboru.  Igra je izvrstna tudi za team buildinge,  praznovanje rojstnega dne ali: v sobo lahko skrijemo tudi zaročni prstan!

Da znamo razmišljati tudi »out of the box  room« smo dokazali z našim inovativnim iglujem. V sodelovanju z  ekipo Eskimska vas , s svežim pristopom (ter delno sofinancirano s sredstvi poziva Snovalec 2015  na smučišču v Kranjski Gori predstavljamo povsem nov »escape iglu«,  z novo, resnično najbolj »cool« igro na svetu!  Čaka vas ultimativno 5D doživetje, predvsem pa vrhunska zabava, katere ne boste nikdar pozabili!

Sestavite ekipo dva do pet igralcev ter rezervirajte termin! www.escape-igloo.com  |  T: 041 33 44 50 | info@escape-igloo.com 

Enigmarium Escape Igloo® najdete na vznožju smučišča v Kranjski Gori, poleg vlečnice Mojca in Dolenčev Rut . V iglu vas bomo zaklenili vsak dan od 10.00 do 21.00 ure, a termin prej rezervirajte.