Prav na današnji dan pred tremi leti je Escape Room Enigmarium® zasnoval svojo prvo sobo pobega v Ljubljani in v istem letu odprl še dve. Ne dolgo zatem je s svetovno inovacijo Escape Igloo®-jem osvojil nagrado SNOVALEC 2015. Naš iglu je postal dobesedno NAJBOLJ KUL SOBA NA SVETU,  Enigmarium® pa se danes z več kot dvajset izvirnimi avtorskimi igrami in inovacijami s področja igrifikacije v turizmu prepričljivo uvršča med globalne trendsetterje.

Vabimo vas, da se poveselite z nami!

Danes vse ekipe v našem centru na Trdinovi 8 čaka kozarček dobrodošlice.

Vse ekipe, ki nas boste obiskale na Trdinovi 8  od danes do ponedeljka, 25.09.2017 pa sodelujete v nagradnem žrebanju!  Ob tretji obletnici bomo podelili tri darilne bone, ki veljajo za obisk katerekoli naše sobe pobega ter tri majice Enigmarium®. 

Pokličite 031 33 44 88, obiščite našo spletno stran ali nam napišite e-mail na info@escape-room.si  in se pridite igrat!

Vaš Tim Enigmarium

 

PS:  In ko smo igrah – Jesen je pravi čas, da povežete svojo ekipo in vljete ekipi novega elana! Igre pobega so več kot idealna pot do večje zavzetosti – zavzetost zaposlenih je namreč tista velika prednost, ki jo uživajo podjetja, ki uspejo »aktivirati pozornost, potenciale in talente« svoje ekipe. Vas zanima več?  Klik tule >>