Prav za vas, prav za te čase smo že v prvem tednu “korontene” izvirno zasnovali online escape room: “OTOK – igro pobega v tvoji sobi”

V času, ko moramo ostati zaklenjeni v svojih sobah, smo v Enigmariumu sklenili, da vas bomo na način, ki ga najbolje znamo, teden dni (brezplačno) zabavali v online escape room igri, ki smo jo zasnovali posebej zato, da bomo lažje #ostani doma.

Zasnovali smo inovativen, avtorski koncept online escape room igre, in ga le v tednu dni (in noči) tudi realizirali v tedenski igri. Igra je zasnovana tako, da vsak dan – od ponedeljka do nedelje med 13.00 in 15.00 uro – prejemete po e-pošti eno poglavje napete igre. Vsako naslednje poglavje odklenete s kodo, ki ste jo dešifrirali v prejšnjem poglavju.

 

Poleg odlične zabave, vse udeležence, ki se prebijejo do pravilne rešitve, na koncu igre čaka tudi majhno darilce.

 

Veseli nas, da vam lahko v teh dneh krajšamo čas – igra pa poteka tako v Sloveniji kot na Hrvaškem. Odzivi so nad vsemi pričakovanji: vsak mail odpre več kot 91% igralcev, vsak od njih pa ga deli povprečno pet do sedemkrat, kar dokazuje, da je igra nastala ob prvem času in da teče na pravem mestu, najbolj pa smo veseli, potrditve, da je prednost Escape Room Enigmariuma® prav v tem, da nenehno razvijamo povsem sveže in izvirne koncepte – ne gre namreč več za pobeg iz sobe, temveč za kratek pobeg od resničnega sveta (in izolacije).

P.S. rešitev nam ni treba sporočati sproti – ob pravem času se bodo združile v eno končno rešitev, ki nam jo boste sporočili na koncu. Napotki pridejo ob pravem času 🙂

Ker se 4. maja 2020 življenje vrača počasi v bolj normalne tirnice, bomo igro začasno zaustavili oziroma jo ponovili priložnostno. Pripravljamo pa naslednjo online igro – če bi jo radi odigrali, se prijavite spodaj: