Ekipa Escape Room ENIGMARIUM® ob praznovanju drugega rojstnega dne s ponosom predstavlja – naše darilo za vas – PET NOVIH, NAVDUŠUJOČIH SOB!

LJUBLJANA – dve novi sobi + prostor za igre in druženje!

V Ljubljani na Trdinovi ulici 8 se trem, najbolj priljubljenim sobam v Ljubljani pridružujeta še dve novi sobi! Maestro Luigi in umetnik Francesco bosta s svojimi izvirnimi ugankami zaokrožila NAJVEČJI ESCAPE CENTER V REGIJI ALPE ADRIA (skupaj 6 sob!), kjer ne bo manjkal niti prostor za druženje | praznovanja | igralnica | delavnice.

2016-09-17-20-16-54Novi center je izvrstna rešitev tako za prijateljske ali družinske zabave, kot za teambuildinge, na katerih se ekipa med seboj še bolj poveže. Igra se lahko tudi 30+ igralcev hkrati, zgodbo pa lahko zaokroži tudi praktična delavnica: ESCAPE WORK(shop) – k nam boste prišli kot sodelavci in odšli kot ekipa 🙂

 

PS: za termine v času prednovoletnih druženj se splača kar poklicati, saj se že polnijo. Rezervirajte preko 031 33 44 88 ali info@escape-room.si

V Mariboru pa smo odprli nov center, s kar tremi novimi sobami!

Poleg priljubljene Ordinacije dr. Hannibala na Vetrinjski ulici 8, vas vabimo v nov Escape room center Enigmarium® na Turnerjevi 17, ker smo na temeljih, ki jih je postavila ekipa Roomaze, v sodelovanju s podjetjem Meltal, z idejami, znanjem in izkušnjami ekipe Enigmarium® nadgradili in pričarali tri nova, drugačna in izjemna doživetja, kakršnih ni videti nikjer drugje!

Sobo Omega VIRUS Outbreak, ki jo je že v prvotni obliki kot “The most immersive game in Europe” ocenil en najuglednješih portalov »www.escaperoomsmaster.com«, smo še izboljšali in nadgradili! Čaka vas nepozaben potop v povsem drug svet – in obljubljamo vam, da vam bo ta soba dvignila utrip!

Predstavljamo tudi najbolj prepovedano sobo – sobo REDLIGHT CASINO, ki je namenjena le polnoletnim igralcem, saj bo ravno tako dvignila … nivo zabave na naslednjo stopnjo!

In tu je še Skrivnostni HOSTEL Shining, v katerem se dogajajo precej čudne reči. Zabava zagotovljena!
Pridite se igrat v Maribor!
Ljubljana: 031 33 44 88 in info@escape-room.si
Maribor: 041 33 44 10 in enigmarium.maribor@escape-room.si