Pobegni od običajnega in doživi nekaj izjemnega! 

Krompirjeve počitnice? Strašna noč čarovnic? Počakaj samo, da se obe zadevi združita v tednu boja proti dolgočasju, zombijem in dolgim jesenskim večerom v strašno zabavnih in grozno napetih igrah Escape Room Enigmarium®! 

V prazničnih, počitniških, mračnih in temačnih dneh ni boljšega kot obisk Enigmariuma v LjubljaniMariboruLaškemMurski sobotiSlovenj Gradcu ali Zagrebu!

V tednu pobegov se bomo še posebej potrudili, da bo še bolj grozno napeto in strašno zabavno poleg tega, da bodo igre še dodatno “začinjene”, smo vam pripravili še posebna presenečenja!  

Razpoložljivost terminov je omejena, zato si zagotovite termin čimprej>> 

Izberi lokacijo in rezerviraj termin >>

REZERVIRAJ ZDAJ

Izberi lokacijo in termin preko spletne strani, piši na info@escape-room.si ali pokliči na 031 33 44 88
Izberi lokacijo in rezerviraj termin >>

SUPER IDEJA ZA NOVOLETNA DARILA 

NAMIG: Namesto stvari, na katerih se nabira prah, letos podarite nepozabno doživetje v družbi vaših najdražjih.  Z darilnim bonom Enigmarium, ki velja v igrah Enigamrium po vsej Sloveniji enostavno ne morete zgrešiti.   PS: Posebej za podjetja smo letos pripravili posebno paketo ponudbo – oglasite se nam na info@enigmarium.si  za več informacij.

PREDNOVOLETNA DRUŽENJA ALI TEAMBUILDINGI

Ni boljšega uvoda v prednovoletno zabavo od skupne zmage! Poleg iger »escape room« lahko do 100 igralcev pobegne tudi v mestni pustolovščini Unlock®.  Izvrstno povezovanje za družine, družbe in večje ekipe.

Da lahko pobegnete vsi hkrati, smo rezervirali nekaj paketnih skupinskih terminov. Rezervirajte čimprej, število je omejeno!