5 najboljših – najbolj vročih idej – za druženje ali nepozaben teambuilding!

Pobegnite od službe – privoščite si nepozabno zabavo 🙂 Vsi vemo, kaj je danes najbolj dragoceno: prosti čas, čas zase, čas za vaše najljubše.  Odklopite od rutine in preživite nekaj nepozabnih uric v družbi najljubših prijateljev, sodelavcev ali družine.

Če se morda sprašujete, kaj je ta hip najbolj usekana zabava v mestu, kje boste doživeli najglobljo igralno izkušnjo, kje čas teče povsem drugače  – imamo par namigov za vas >>

»Escape Room« – pobeg iz sobe – vznemirljiva resničnostna igra

Koncept je znan: v 60 minutah morate rešiti misijo – odkriti skrivne predmete in namige, dešifrirati šifre, razrešiti uganke in pobegniti – a Enigmarium ima svoj recept!

Zakaj je Enigmarium tako priljubljen? Čakajo vas unikatne preizkušnje, ki jih ni moč videti nikjer drugje, napeta zgodba in zabavni high-tech “gadgeti”. Vsak pride na svoj račun, znanje tujih jezikov ni potrebno, dramaturški lok pa vas bo držal v napetosti do zadnje sekunde.  Najprijaznejši »gamemasterji« z namigi priskočijo na pomoč in poskrbijo, da se bo vaša urica pri nas spremenila v nepozabno doživetje ali teambuilding, o katerem boste še dolgo govorili.

V Ljubljani lahko odigrate kar sedem naših iger pobega (do 42 oseb hkrati), v Mariboru pet, v Zagrebu dve, po eno pa v Laškem, v Murski Soboti, na Vurberku, v Slovenski Bistrici,  v Slovenj Gradcu in v Goriških Brdih – nanjo smo še posebej ponosni, saj se zgodba, ambient in uganke izvrstno zlivajo z resnično zgodovino.

UNLOCK – igra pobega na prostem

V igri na prostem z elementi »escape room« pustolovščine vas čaka dobeseden pobeg iz sobe – a tokrat na svež zrak!

Na pustolovskem popotovanju skozi staro mestno jedro vas čaka sedem zabavnih preizkušenj, na katerih boste odklepali skrivnosti mesta, spoznali neznano, se pustili prijetno presenetiti, navdušeno vzklikali »hevreka«, se ob tem se ob tem v super družbi nadihali svežega zraka in predvsem
– izvrstno zabavali! Igro Unlock lahko igrate v Ljubljani, v Mariboru, v Laškem, v Tolminu, na Bledu, v Slovenj Gradcu, v Slovenski Bistrici in v Zagrebu.

Igra je odlična popestritev druženja prijateljev, odličen uvod v zabaven večer, ali prijetna popestritev popoldneva za vse družinske člane. Za podjetja oziroma “teambuilding”  imamo pripravljene različne kombinacije ugank in poti, tako da ima vsaka skupina unikatno igro. Hkrati lahko tekmuje do 100 tekmovalcev (v ekipah po 5 oseb).

WINESPERIENCE® ART

V inovativni delavnici WINESPERIENCE® ART se ob zabavnem in ustvarjalnem druženju prelevite v pravega slikarja in poznavalca vin.

Koncept druženja in slikanja smo nadgradili s spoznavanjem slovenskega vinskega bogastva.

Dve urici z izkušenim umetniškim vodstvom (brez skrbi, vodimo vas korak za korakom), obogatenim s spoznavanjem vin pod vodstvom sommelierja in ob druženju s prijatelji, sodelavci ali spoznavanju novih obrazov bosta minili kot blisk. In ne le to: sami boste naslikali krasen akvarel, ki ga boste ponosno odnesli s seboj domov.

Delavnice za zaključene skupine prirejamo na lokaciji Enigmarium Trdinova 4, ali na lokaciji po izboru naročnika.

Vse, kar potrebujete – od platna do čopiča vas čaka na lokaciji, vi samo rezervirajte termin in se pripravite na zabavno doživetje!

Rezervirajte>>>

Nova, edinstvena dimenzija igre: SENSPERIENCE®

SENSPERIENCE® je zagotovo najgloblja in najbolj intenzivna igra, kar jih lahko doživite v Evropi!

Ni gledališče, ni escape room in ni hiša strahov. Je individualna, interaktivna, senzorična »gledališka« igra z elementi igre pobega, v kateri ni ugank, ni šifer in ni napačnih odločitev. Sedli boste v udoben stol, si nadeli prevezo na oči in se preselili v svet igre.

Vaš gamemaster bo vaš vodič, ki vam bo pomagal videti, toda na dejstvo, da ne vidite, boste pozabili v nekaj minutah. Slišali boste zvoke, vonjali vonjave, se dotikali predmetov ter srečevali osebe, ki živijo v svetu igre. Postalo bo zelo napeto, občutili boste močne emocije in naval adrenalina – v resnici vas seveda nič ne bo ogrožalo.

Zaprite oči in občutite najglobljo igro, kar si jih lahko zamislite!

Sensperience je primeren za 2 – 5 igralcev in traja 90 minut.

Rezervirajte>>> www.sensperience.si

In kje je peta ideja?

escape-room-unlock-bledUnlock® Bled z električnimi kolesi!

Zberite skupino igralcev, rezervirajte termin in se odpravite na pustolovsko odkrivanje blejskih skrivnosti ter legend v napeti 120-minutni escape igri na prostem!
Na Jelovški planoti nad Blejskim jezerom je živela Divja baba. Znana je bila po svojih čarobnih mavžah, čudnih zvarkih in čarovnijah. Bila je dobrega srca, a žal ni bila prav dobra pri čaranju. Nekega dne se je spotaknila in po nesreči začarala samo sebe. Spremenila se je v kamen.
Se želite vpisati med blejske legende?Rešite preizkus, dokopljite se do skrivnega uroka in odrešite čarovnico.

darilo konec šolePS:  letos nikar ne izgubljajte časa z iskanjem daril – namesto stvari podarite nepozabno zabavo v družbi vaših najdražjih. Spomini nikoli ne zbledijo.

Darilni bon za katerikoli pobeg iz katerekoli sobe Enigmarium  (60 minutna igra)  lahko naročite tule >>