5 najboljših idej za prednovoletno druženje, zabavo s prijatelji ali nepozaben teambuilding!

Prihaja čas prednovoletnih druženj in zabav, čas, ko odklopimo od rutine in preživimo nekaj nepozabnih uric v družbi najljubših prijateljev, sodelavcev ali družine.

V Enigmariumu smo pripravili nabolj različnih “teambuilding” doživetij – zabavne preizkušnje bodo namreč vašo ekipo še bolj povezale – ne glede na to, ali ste prijatelji, sodelavci ali družina.

ESCAPE ROOM ENIGMARIUM®

Obisk Escape Rooma Enigmarium® je izvrsten teambuilding tako za manjše kot tudi za večje skupine! Za vaš dogodek v želenem terminu rezerviramo in uskladimo termine tako, da s pobegi pričnete hkrati, čas dogodka podaljšamo, po pobegih je na razpolago naš prostor za druženje. Ponujamo nadgradnje s personificiranimi ugankami in cateringom.

MESTNA PUSTOLOVŠČINA UNLOCK®

Izvirna urbana pustolovščina! Na igrivem popotovanju skozi mestno jedro vas čaka obilo zabavnih preizkušenj, na katerih boste odklepali skrivnosti mesta, spoznali neznano, se pustili prijetno presenetiti in se pri tem super zabavali! Zberite ekipo, tudi do 100 oseb in več, in rezervirajte nepozabno teambuilding dogodivščino!

WINESPERIENCE® ART

V inovativni delavnici se ob zabavnem in ustvarjalnem druženju prelevite v pravega slikarja in poznavalca vin. Koncept druženja in slikanja smo nadgradili s spoznavanjem slovenskega vinskega bogastva. Vse, kar potrebujete – od platna do čopiča vas čaka na lokaciji, vi samo rezervirajte termin in se pripravite na zabavno doživetje!

IGRIFICIRANA TURA ZMAJEVA ŠIFRA

Vrhunski teambuilding, igrificirana zabavna pustolovščina, ki poteka prek aplikacije na mobilnem telefonu in ogled strogega centra Ljubljane v enem. Po uvodnem nagovoru vodje igre se igralci odpravijo peš, po stopinjah zmajev, da odkrijejo uganke, si ogledajo znamenitosti in rešijo naloge – in na koncu morda celo srečajo zmaja! (za večje skupine)

SENSPERIENCE®

Najgloblja, edinstvena interaktivna senzorična (ne)gledališka igra, ki prevzame vaše čute.  Igrate sede, s prevezanimi očmi. Ker slišite zvoke, vonjate vonjave, uporabljate predmete in se pogovarjate z dramskimi igralci, ki stojijo pred vami, bo svet igre prepričljivo oživel v vaši glavi. Vi boste tisti, ki boste narekovali razvoj igre. Sensperience® je brez dvoma najgloblja igralna izkušnja, kar jih lahko doživite.

PROGRAMI PO MERI

Pokličite nas za program po meri ali kombiniran program, ki vključuje več različnih programov (tudi do 500 oseb hkrati: del igralcev odigra Unlock, del igralcev odigra Zmajevo šifro, del jih odigra kviz na Ljubljanici). Če želite uporabiti principe igrifikacije za aktivacijo vaše ciljne skupine, smo zagotovo najboljši naslov z največ referencami.

PIŠI NAM >>

PREDNOVOLETNO DRUŽENJE? ZABAVA S PRIJATELJI? NEPOZABEN TEAMBUILDING?

Piši nam na info@escape-room.si ali nas pokliči na 031 33 44 88 za program po meri!
PIŠI NAM >>

PS: ne izgubljajte preveč časa z iskanjem daril – namesto stvari podarite nepozabno zabavo v družbi vaših najdražjih.

Darilni bon za katerkoli pobeg iz katerekoli sobe Enigmarium  (60 minutna igra)  lahko naročite tule >>